Kerstartikelen

Tuincentrum Noordwijk | Planten, dierenartikelen, tuinmeubelen, vijverartikelen en meer!

In de aanloop naar Kerst toveren wij ons tuincentrum in Noordwijk om tot een sfeervol kerstparadijs. U kunt genieten van de gezelligheid en inspiratie opdoen voor het versieren van uw eigen huis en tuin. Bent u op zoek naar een echte kerstboom of een kunstkerstboom? Bij Tuincentrum TuineXtra vindt u diverse soorten bomen. Vergeet ook zeker niet om een kijkje te nemen in bij de kerstverlichting en kerstversiering! Misschien bent u op zoek naar een mooi kerstcadeau? In onze Landwinkel vindt u mooie kerstpakketten; leuk om te geven, maar zeker ook leuk om te krijgen. Maak Kerst dit jaar tot een feestje en kom kerstshoppen bij TuineXtra in Noordwijk! 

Van kerstdecoratie tot heerlijk geurende kerstbomen: onze kerstafdeling

Het maakt niet uit of u dit jaar op zoek bent naar alleen wat nieuwe kerstballen of dat u een compleet nieuwe kerst look in huis wilt; bij Tuincentrum TuineXtra in Noordwijk vindt u het allemaal! Bij ons vindt u voor ieder wat wils. Op onze kerstafdeling vindt u:

Eigenlijk is het belangrijkste natuurlijk om een mooie kerstboom te vinden. Het maakt niet uit of het een grote kerstboom, kleine kerstboom of misschien een kunstkerstboom is; een kerstboom is eigenlijk dé sfeermaker in huis. Laat u door onze medewerkers eens adviseren of een echte kerstboom of kunstkerstboom het best bij u past. Daarna kunt u eens goed gaan kijken wat voor soort kerstboom of kunstkerstboom u wilt. De keuze is zeer ruim bij ons in Noordwijk!

Tuincentrum TuineXtra | Noordwijk | Kerstartikelen

De laatste kersttrends vindt u in Noordwijk bij TuineXtra

Wanneer u op zoek bent naar de laatste kersttrends, dan bent u bij ons op het goede adres. Ieder jaar zorgen wij ervoor dat ons tuincentrum wordt omgetoverd tot een sfeervol en gezellig kerstparadijs. Elk jaar vindt u bij ons ook verschillende kersttrends terug. Deze trends zijn zeer divers en daardoor is er altijd voor iedereen wel een passende kleur, stijl of trend te vinden. De kleuren die eigenlijk ieder jaar terugkomen, zijn goud, zilver, zwart en wit. Alle andere trendkleuren zijn hiermee goed te combineren. Een kleur die we de laatste jaren ook veel zien, is groen: dennengroen en mosgroen. Dit jaar kunnen we er eigenlijk niet omheen: de populaire dierenprints zien we op vele kerstversiering terug. Momenteel erg hip en een echte trend. Houdt u meer van de wat neutralere kleuren? Ook dat vindt u in ons tuincentrum in Noordwijk. Voor iedereen is iets te vinden. Komt u snel een keer langs?

Tuincentrum TuineXtra | Noordwijk | Kerstartikelen

Bij Tuincentrum TuineXtra vindt u een ruim assortiment kerstartikelen

Woont u in de buurt van Lisse, Katwijk, Voorhout, Noordwijkerhout of Sassenheim en bent u op zoek naar sfeervolle kerstartikelen? Breng dan een bezoekje aan ons tuincentrum in Noordwijk. Hier vindt u alles voor het versieren van uw huis én tuin. Misschien heeft u wat vragen over ons kerst assortiment. Neem gerust contact met ons op door te bellen naar: 071-3612177 of stuur een mailtje naar: tuincentrum@tctuinextra.nl. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar en helpen u graag. Ons tuincentrum is 7 dagen per week geopend. Zien we u snel bij TuineXtra?

Onze kerstbomen