Barbecue's

Wat doen Nederlanders het liefst tijdens een mooie en warme zomerse avond? Precies barbecueën! Het is heerlijk om je eten te bereiden d.m.v. grillen, bakken, braden, wokken en/of roken in het bijzijn van familie en vrienden.

Wij als tuincentrum voeren een groot assortiment van Weber en een ruim assortiment van Cobb. Bent u nieuwsgierig geworden? Kom gerust langs en vraag een van onze medewerkers om advies !

 

Gas-barbecue

Gasbarbecue’s zijn erg makkelijk in gebruik. Als u de barbecue in de tuin heeft staan is het een kwestie van de gasfles aansluiten. Na enkele minuten is de barbecue gebruiksklaar. Het makkelijkste van een gasbarbecue is dat de temperatuur goed te regelen is. Verder is er één bijkomend voordeel: Hij is goedkoper in gebruik dan bijvoorbeeld een houtskoolbarbecue.

 

Houtskoolbriketten-barbecue

Waarbij een gasbarbecue binnen enkele minuten gebruiksklaar is, heeft de houtskoolbarbecue wat langer nodig. Veel mensen vinden dit juist sfeer met zich meebrengen, omdat het onderdeel is van de gezelligheid. Als u het echte authentieke barbecue-gevoel wil ervaren, dan is de houtskoolbarbecue echt iets voor u !

 

Elektrische-barbecue

Gaat u liever voor het ultieme gebruikersgemak? Dan bent u bij een elektrische barbecue aan het juiste adres. Deze barbecue is snel opgewarmd en gebruiksklaar. Daarnaast is de temperatuur goed onder controle te houden. Het voordeel van een elektrische barbecue is de rook-ontwikkeling, deze is namelijk minimaal. Dit is een groot voordeel als u een inpandig balkon heeft of als u slecht tegen rook kunt. De kleinere modellen zijn populair omdat deze makkelijk schoon te maken zijn.

 

Buitenkeukens

De buitenkeuken wordt steeds populairder in Nederland. Niets is leuker om in het zonnetje of op een zwoele zomeravond, het eten buiten te bereiden. Hierbij is er keuze uit 2 verschillende soorten buitenkeukens: de vaste en de verplaatsbare. Daarnaast kunt u dan ook nog kiezen tussen een gas-barbecue, een houtskool-barbecue of een elektrische barbecue.

Wilt u weten welke barbecue voor u de beste keus is? Dan moet u met verschillende factoren rekening houden: Hoeveel ruimte heeft u in de tuin? En voor hoeveel personen moet er maximaal gekookt worden? En dan ook niet te vergeten: Wilt u ook met minder mooi weer buiten koken/barbecueën? Dan is een overdekte buitenkeuken misschien een goed idee!

Heeft u behoefte aan persoonlijk advies? Bij ons kunt u altijd terecht!

 

Barbecue-accessoires

Niets is fijner om naast een mooie barbecue ook handige en functionele accessoires te hebben. Denk daarbij aan een vleestang of een visgrill, het juiste (boven)rooster of de speciale schoonmaakmiddelen!? Wij hebben een ruim aanbod aan zowel barbecues als hun accessoires. Kom gerust langs en vraag onze deskundige medewerkers om advies.

 

 

 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Assortiment