Barbecues

Tuincentrum Noordwijk | Planten, dierenartikelen, tuinmeubelen, vijverartikelen en meer!

Als het weer het eenmaal toelaat, verplaatsen we graag alles naar buiten, zelfs het koken, en steken we massaal de barbecue aan! Een heerlijke manier om het eten te bereiden, door middel van het grillen, bakken, braden, wokken en roken in het bijzijn van vrienden of familie. Bij ons kunt u rekenen op een heel groot assortiment met verschillende soorten barbecues van Napoleon en Weber. Voor iedere barbecue liefhebber is er wel een geschikte barbecue te vinden bij TuineXtra in Noordwijk! Een gezellig buitenseizoen met heerlijke barbecue-avonden in uw gezellige tuin. Daar dragen wij graag aan bij met een divers aanbod van barbecues.

Gasbarbecue kopen in Noordwijk

Het voordeel van gasbarbecues is dat deze heel makkelijk in gebruik zijn. Als de barbecue eenmaal staat, hoeft u alleen nog de gasfles aan te sluiten en binnen een paar minuten is de barbecue klaar voor gebruik! Tussentijds is de temperatuur goed te regelen en kunt u deze afstemmen op de bereidingswijze die u gaat toepassen. 

Een houtskool barbecue kopen: de authentieke barbecue ervaring

In tegenstelling tot de gasbarbecue is de houtskool barbecue niet binnen enkele minuten gebruiksklaar. Deze heeft een aantal minuten nodig, maar dat brengt voor vele mensen juist de authentieke sfeer én geur met zich mee! Voor de authentieke barbecue ervaring is een houtskool barbecue een goede optie voor u. 

Elektrisch barbecueën in Lisse met een elektrische bbq van TuineXtra

Het echte ultieme gebruikersgemak ervaart u met een elektrische barbecue. Deze is snel opgewarmd en klaar voor gebruik en daarnaast is de temperatuur heel gemakkelijk te reguleren en controleren. Een ander voordeel is de minimale rookontwikkeling, wat een belangrijke factor kan zijn als u slecht tegen rook kunt. Er zijn veel grote modellen verkrijgbaar, maar tegenwoordig zijn er ook kleinere modellen op de markt die een stuk makkelijker schoon te maken zijn. 

Barbecues Tuincentrum Tuinextra Noordwijk

Kiest u voor een bbq of plaatst u een gehele buitenkeuken?

We zien in Nederland steeds vaker een gehele buitenkeuken, in plaats van alleen een barbecue. Wat is er nu fijner dan een heerlijke zomeravond waarop u al het eten buiten kunt bereiden, zonder tussendoor naar binnen te lopen om in de keuken aan de slag te gaan? Er zijn twee soorten buitenkeukens die hieraan bij kunnen dragen:

  • Vaste buitenkeukens
  • Verplaatsbare buitenkeukens

Daarnaast kunt u nog kiezen welke barbecue u wilt plaatsen in uw nieuwe buitenkeuken; een gasbarbecue, een houtskool barbecue, of een elektrische barbecue. De keuze hiervoor kan afhangen van de ruimte, het aantal personen waarvoor u maximaal gaat koken en de eventuele behoefte aan overkapping. Uiteraard kunnen wij u persoonlijk advies geven voor het samenstellen van uw buitenkeuken, kom daarvoor gerust langs bij TuineXtra in Noordwijk!

Tuincentrum TuineXtra | Noordwijk | Barbecues

BBQs en barbecue-accessoires kopen in Noordwijk; kom langs bij TuineXtra!

Wanneer u gebruik kunt maken van echte barbecue-accessoires zult u zien dat de hele ervaring naar een hoger niveau wordt getild. Mooie accessoires in dezelfde stijl, die tevens een goede functie hebben zoals tangen, een grill, een rooster of de juiste schoonmaakmiddelen. Voor de verschillende barbecues, accessoires en volledige buitenkeukens bent u bij ons aan het juiste adres. Uiteraard vindt u bij ons ook diverse andere tuinartikelen zoals tuinmeubelen voor een heerlijk comfortabel buitenseizoen. Bekijk hieronder de snelste route naar ons tuincentrum in Noordwijk, dan heten wij u graag van harte welkom.

Onze openingstijden