Gereedschap

Het juiste tuingereedschap zorgt ervoor dat werken in de tuin stukken makkelijker en leuker wordt. Tuingereedschap zorgt ervoor dat u meer van het tuinieren zelf kunt genieten en zich geen zorgen hoeft te maken om zware klussen. Gebruik een scherpe snoeischaar om het snoeien van planten makkelijker en leuker te maken. Wist u dat sommige planten kunnen gaan 'bloeden' als u niet de juiste, scherpe snoeischaar voor het snoeien gebruikt? Kom langs bij Tuincentrum TuineXtra in Noordwijk om het complete assortiment tuingereedschap te komen bekijken. 

Aanbod tuingereedschap bij Tuincentrum TuineXtra

In ons tuincentrum in Noordwijk zult u het juiste gereedschap voor iedere tuinklus kunnen vinden. Zonder goed tuingereedschap in de tuin werken is namelijk nogal lastig. Kunt u niet vinden wat u zoekt? Of weet u niet goed welk gereedschap u nodig heeft voor die ene specifieke klus? Vraag dan gerust hulp aan één van onze medewerkers op deze afdeling. In het assortiment van Tuincentrum TuineXtra vindt u onder andere de volgende producten:

  • Handgereedschap: Ideaal voor de kleinere klussen in de tuin. 
  • Elektrisch gereedschap: Elektrisch gereedschap verlicht zware klussen. Maai bijvoorbeeld het gras vele malen sneller met een elektrische grasmaaier. 
  • Bewatering: Vergeet planten water geven in de tuin: een goed bewateringssysteem doet dat voor u. In ons assortiment vindt u diverse soorten bewateringssystemen, waaronder eenvoudige sproeiers, maar ook uitgebreide druppelsystemen. 
  • Tuinschoeisel: Houd het werken in de tuin veilig met de juiste kleding! Van speciale tuinhandschoenen tot kniebeschermers: Tuincentrum TuineXtra heeft het allemaal. 
  • Tuingereedschap set: Leuk om te geven als cadeau of te kopen als u toe bent aan een compleet nieuwe tuingereedschap set. Gaat u verhuizen naar een huis met tuin? Dan zijn de verschillende tuingereedschap sets ook een goed idee om mee te beginnen. 

Tuingereedschap vindt u in alle soorten en maten. Bij ons tuincentrum in Noordwijk vindt u dan ook tuingereedschap van diverse merken. Zo kunt u zelf oordelen welk merk het beste bij uw wensen past. Nieuw tuingereedschap zorgt ervoor dat de tuinklussen weer leuk worden en dat u kunt genieten van het tuinieren. 

tuingereedschap-noordwijk-kopen

Tuingereedschap aanbiedingen

Tuingereedschap aanbiedingen zijn ontzettend fijn, aangezien nieuw tuingereedschap nogal prijzig kan zijn. Kom langs bij ons tuincentrum in Noordwijk om de actuele aanbiedingen te bekijken of bekijk de folder! De aanbiedingen gaan vrijwel altijd mee met het seizoen, wat betekent dat er altijd actuele en handige tuingereedschap aanbiedingen te vinden zijn. 

Professioneel tuingereedschap kopen in Noordwijk

Niet alleen vindt u bij Tuincentrum TuineXtra volop tuingereedschap voor de beginnende tuinmannen en -vrouwen; ook kunt u bij ons terecht voor tuingereedschap van professionele kwaliteit. Zo valt er bij ons tuincentrum in Noordwijk tuingereedschap te vinden voor ieder budget. Een nieuwe heggenschaar of grasmaaier hoeft niet altijd duur te zijn om van goede kwaliteit te zijn! Bezoek ons tuincentrum in Noordwijk om het ruime aanbod tuingereedschap te komen bekijken. Heeft u vragen over ons assortiment tuingereedschap? Neem dan contact met ons op of vraag hulp aan de medewerkers in het tuincentrum. Zij staan graag voor u klaar. Hopelijk tot snel bij Tuincentrum TuineXtra in Noordwijk!