Gereedschap

Goed en vakkundig gereedschap voor het werken in uw tuin is een absolute vereiste. Dit geldt niet alleen voor de aanleg maar ook voor het onderhoud. Of u nu een loungebank aan het maken bent, of dat er een schutting gezet moet worden, wij hebben het allemaal in ons assortiment. Of werkt u toch liever met het kleinere gereedschap zoals een schoffel, een snoeischaar of een grasmaaier? Wij hebben ze in diverse merken en dus in verschillende prijsklasses.

 

Bewatering

Uw planten water geven kan op talloze manieren, van ingewikkelde sproeisystemen tot een eenvoudige sproeier. Van druppelsystemen voor het gedoseerd water geven (handig voor als u op vakantie gaat) tot een gewone gieter in verschillende trendy kleuren en soorten. De koppelsystemen maken het werken in uw tuin een stuk makkelijker. Ten alle tijden zijn de losse onderdelen bij ons op voorraad. Dan hebben wij ook nog de slanghaspels en de slangwagens, deze zijn er in diverse uitvoeringen. Kortom, wij hebben een ruim assortiment voor in en rond de tuin.

 

Elektrisch gereedschap

Uw gazon maaien gaat veel sneller met een elektrische grasmaaier of met een robotmaaier. Laat u zich wel goed informeren welk type grasmaaier geschikt is voor uw gazon. Bent u toch meer van het knippen van een heg? Dan heeft u een goede heggenschaar nodig.

Trimmers zijn in diverse uitvoeringen leverbaar.. Let u daarbij vooral op de lengte van de steel, die moet passen bij uw lichaamslengte. Bij de meeste types is de telescoopsteel verstelbaar. De trimmer is vooral heel handig voor het kort houden van de randjes langs het gazon.

 

Handgereedschap

Goed gereedschap hoeft niet altijd duur te zijn. Met een spade, een hark en een schoffel komt u een heel eind. Een plantschepje is in het voorjaar heel handig om bijvoorbeeld perkplanten te poten, maar in het najaar kan je deze ook goed gebruiken om de bloembollen te planten.

In ons tuincentrum vindt u niet alleen bovengenoemd basisgereedschap. Zo kunnen wij u voorzien van een kantensteker voor de randjes langs het gazon, een verticuteerhark om het mos uit uw gazon te harken, een gras- en bladhark, en natuurlijk een snoeischaar. Snoeischaren hebben wij overigens ook voor linkshandigen. Voor het zwaardere werk komt de takkenschaar of bijl goed van pas. Zoals u gelezen heeft hebben wij genoeg keuze om uw tuin tip top in orde te hebben en te houden.

 

Tuinschoeisel

In ons tuincentrum vindt u niet alleen een basisassortiment zoals planten, potten, gereedschap en dierproducten. Ons assortiment wordt alsmaar breder. Zo hebben wij diverse soorten en maten tuinklompen en laarzen. Hiernaast hebben wij ook een ruim assortiment aan tuinhandschoenen.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Assortiment