Vetplanten

De mooiste vetplanten vindt u bij Tuincentrum TuineXtra. In ons assortiment vindt u niet alleen mini vetplanten die u overal in huis kwijt kunt, maar ook grotere vetplanten om grote ruimtes in huis op te vullen. Vetplanten zijn ideaal voor mensen die geen groene vingers hebben, maar zijn simpelweg ook prachtig om naar te kijken. De vele verschillende soorten maken het iedere keer weer leuk om over onze vetplanten afdeling te lopen. Kom gauw langs en bekijk welke vetplanten wij deze keer in ons assortiment hebben! 

Vetplanten verzorging

Vetplanten zijn succulenten, wat betekent dat het planten zijn die water opslaan in hun bladeren, stengels en wortels. Dit zorgt ervoor dat vetplanten maar weinig water nodig hebben. De meeste vetplanten komen oorspronkelijk uit droge gebieden waar er soms weken geen regen valt. Let wel op dat niet iedere vetplant hetzelfde is, net zoals bij reguliere kamerplanten. Sommige vetplanten aanbidden zonlicht en andere hebben liever geen fel zonlicht tijdens de hete middaguren. Bij vetplanten geldt dus:

  • Bekijk goed de informatie die wordt meegegeven na aankoop van uw nieuwe vetplant
  • Vetplanten hebben liever te weinig dan te veel water. Bij te veel water kunnen de wortels gaan rotten
  • Vetplanten hebben geen grote voorkeur als het om temperatuur gaat; alles rond of boven kamertemperatuur vinden zij prima

Wilt u meer advies over de verzorging van uw vetplant? Kom dan langs bij ons tuincentrum in Noordwijk en vraag één van onze medewerkers om advies. Ook voor potgrond voor vetplanten ben u bij ons op het juiste adres. Deze potgrond bevat precies de voedingsstoffen en mineralen die uw vetplanten nodig hebben. Wij helpen u graag bij het gezond en mooi houden van uw vetplanten. Ook voor overige groene kamerplanten kunt u bij ons terecht. 

Tuincentrum TuineXtra | Noordwijk | Vetplanten | Vetplanten kopen

Diverse soorten vetplanten bij TuineXtra

In ons tuincentrum in Noordwijk vindt u ontzettend veel verschillende soorten vetplanten. Van klein tot groot en met allerlei verschillende soorten bladeren. Wist u dat sommige vetplanten met de juiste verzorging soms bloemen geven? In ons tuincentrum kunnen wij u alles over de verschillende soorten vertellen. Ieder seizoen gaat ons assortiment mee met de trends op dit gebied en ook dit seizoen hebben wij de vetplanten die ontzettend populair zijn: de mini vetplantjes met bijbehorende potjes! Overige populaire vetplanten die u kunt vinden in ons assortiment zijn:

vetplanten-kopen-noordwijkVetplanten kopen bij Tuincentrum TuineXtra in Noordwijk

Om de mooiste vetplanten uit de regio Noordwijk te kopen bent u bij Tuincentrum TuineXtra op het juiste adres. U vindt de vetplanten op de kamerplanten afdeling en u zult verrast worden door het ruime assortiment. Heeft u vragen over ons assortiment vetplanten of over de verzorging van de vetplanten? Neem dan contact met ons op of vraag het aan een medewerker in het tuincentrum. In ons tuincentrum in Noordwijk vindt u niet alleen de vetplanten zelf, maar ook bijpassende binnenpotten en potgrond geschikt voor deze soort kamerplant. De potgrond bevat precies de juiste hoeveelheid voedingsstoffen en mineralen en zal ervoor zorgen dat uw vetplant nog lang mooi en gezond zal blijven. Wij hopen u snel terug te zien in Noordwijk!

Meer over cactussen

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kamerplanten