Vogels

Tuincentrum Noordwijk | Planten, dierenartikelen, tuinmeubelen, vijverartikelen en meer!

Bij ons tuincentrum in Noordwijk kunt u terecht voor diverse producten voor vogels in de tuin. Vogels in de tuin kunnen in de winter namelijk wel wat hulp gebruiken! Wilt u ook meer vogels in de tuin? Dan kunt u van uw tuin een vogelvriendelijke tuin maken. Door kleine aanpassingen te doen zult u zien dat er meer vogels een bezoek komen brengen. Kom langs om het complete assortiment voor vogels te bekijken. 

Vogels in de tuin helpen

Vogels in de tuin helpen kunt u op diverse manieren doen. In de winter kunt u de vogels bijvoeren, zodat zij de belangrijke vetten en voedingsstoffen binnenkrijgen. In de winter kan het namelijk nogal lastig zijn voor de vogels om genoeg voedsel te vinden. U kunt vetbollen ophangen of zonnebloempitten en pinda's neerleggen in de tuin. Ook kunt u een special pot vogelpindakaas kopen en deze ophangen. In de zomer is het juist belangrijker om de vogels een plek te geven om af koelen en genoeg te drinken. Vogelbadjes zijn hiervoor de perfecte oplossing. Voor meer informatie over het helpen van de vogels in de tuin bent u van harte welkom bij ons tuincentrum in Noordwijk. 

Een vogelvriendelijke tuin

Naast het bijvoeren van de vogels in de winter en het plaatsen van een vogelbadje in de zomer, kunt u ook de tuin vogelvriendelijk maken. Dit klinkt misschien als veel werk, maar niets is minder waar! Met onderstaande tips zorgt u ervoor dat er nog meer vogels bij u in de tuin komen:

  • Als u toe bent aan nieuwe tuinplanten, kunt u rekening houden met de vogels. Vogels bezoeken graag tuinen met tuinplanten waar besjes aan groeien. Denk hierbij aan Aalbessen, bramen, frambozen, maar ook bijvoorbeeld de Taxus. Voor meer tips over vogelvriendelijke beplanting kunt u advies vragen aan één van onze medewerkers.
  • Het plaatsen van een drinkschaal en wellicht wat vogelvoer is altijd een goed idee om hongerige en vogels met dorst naar de tuin te lokken.
  • Nestkasten in de tuin plaatsen is makkelijk gedaan, maar het komt vaak voor dat deze op de verkeerde plek hangen of de verkeerde grootte hebben. Een nestkast met een opening van 3,2 centimeter is geschikt voor de meeste vogels. Heeft u katten in de tuin? Hang de nestkast altijd op een plek uit de volle zon en in de buurt van bomen en planten. Komen er vaak katten bij u in de tuin? Dan kunt u de nestkast hoger dan 2 meter ophangen. 

Voor nestkasten, vogelvoer en overige artikelen kunt u terecht bij Tuincentrum TuineXtra. Wist u dat het aantrekken van vogels er voor kan zorgen dat u minder last heeft van plagen in de tuin?

vogels-tuin-noordwijk

Vogels binnen: van vogelkooien tot speeltjes

Natuurlijk kunt u niet alleen terecht bij Tuincentrum TuineXtra voor producten voor de vogels in de tuin, ook de huisdieren mogen niet vergeten worden! Bent u van plan om een vogel aan te schaffen of wilt u uw vogel eens flink verwennen? Kom dan langs bij ons tuincentrum en bekijk het complete assortiment vogelvoer, speeltjes en lekkernijen!

Alles voor uw vogels vindt u bij Tuincentrum TuineXtra in Noordwijk

Woont u in de buurt van Noordwijk? Kom dan langs bij Tuincentrum TuineXtra voor al uw producten voor vogels. Heeft u vragen over ons assortiment of over het vogelvriendelijk maken van uw tuin? Onze medewerkers in het tuincentrum in Noordwijk helpen u graag verder. Ook kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Hopelijk zien wij u snel terug bij Tuincentrum TuineXtra! Kom langs en verwen de vogels in uw tuin deze winter. 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Dier