TuineXtra Cadeaukaart

Duik in groen geluk met de TuineXtra cadeaukaart! Bij TuineXtra ontdekt u niet alleen een schat aan planten en tuinaccessoires, maar ook de perfecte manier om uw groene passie te delen met een cadeaubon van TuineXtra. 

TuineXtra cadeaukaart voor iedereen

Of u nu een beginnende tuinier bent, een doorgewinterde plantenliefhebber, of gewoon op zoek bent naar het perfecte geschenk; de TuineXtra cadeaukaart is altijd een goed idee. En het beste nieuws? U kunt al beginnen met een bedrag zo laag als €7,50, waarmee u iemand de vrijheid geeft om zelf te kiezen uit ons uitgebreide assortiment.

Een groen avontuur voor iedereen

Met de cadeaukaart van TuineXtra geeft u niet alleen een tastbaar cadeau, maar ook de ervaring van een groen avontuur. De ontvanger kan (plant)inspiratie opdoen door onze tuincentra en geïnspireerd raken door ons ruime aanbod. Bij ons vindt u de perfecte plant voor elke ruimte!

TuineXtra cadeaukaart met een bedrag naar keuze

Het beste van alles is dat de TuineXtra cadeaukaart verkrijgbaar is voor elk bedrag, vanaf €7,50. Of u nu dus een klein gebaar van waardering wilt maken of een groots gebaar: u bepaalt zelf het bedrag op de kaart. Zo krijgt de ontvanger niet alleen een cadeau, maar ook de vrijheid om te kiezen wat zijn of haar groene hartje begeert. Dus, waar wacht u nog op? Duik in groen geluk en geef de TuineXtra cadeaukaart. Het perfecte geschenk voor elke gelegenheid, voor elke (groen)liefhebber!

Bekijk openingstijden

Bekijk meer productgroepen in de categorie Assortiment