Bloembollen kopen Noordwijk

Bloembollen kopen in Noordwijk bij TuineXtraWilt u bloembollen kopen in Noordwijk? Dan bent u bij tuincentrum TuineXtra aan het juiste adres! Voor een ruim assortiment aan hoogwaardige bloembollen kunt u 7 dagen per week bij ons terecht. Wij hebben diverse soorten bollen en zaden, zodat u altijd iets naar wens kunt vinden. Tuincentrum TuineXtra in Noordwijk is dé plek voor een grote diversiteit aan bloembollen, tuinplanten en aanverwanten, waarmee u van uw tuin een prachtige plek kunt maken! Ook voor tuingereedschap en bewatering kunt u bij ons terecht, zodat het uw tuin aan niets hoeft te ontbreken. 

Voorjaarsbollen en zomerbollen kopen in Noordwijk

We kunnen bloembollen onderverdelen in voorjaarsbollen en zomerbollen. Voorjaarsbollen worden geplant in oktober – november en de zomerbollen in april-mei. Bloembollen kunnen worden geplant in een bak, maar ook in iedere gewenste plek in de tuin. Narcissen zijn erg bekende voorjaarsbollen. Zij kunnen in de grond blijven én vermeerderen zichzelf, waardoor ze volgend jaar met nóg meer tegelijk terugkomen.

Éénjarige bollen en verwilderingspakketten

Tulpen en hyacinten zijn eenjarig. Daarom hebben wij in ons assortiment ook verwilderingspakketten. Dit zijn botanische soorten die zichzelf vermeerderen. Denk aan blauwe druifjes, narcissen, tête-a-tête en minitulpjes. Zomerbollen, anemonen, dahlia’s en gladiolen zijn ook éénjarig. Er zijn eindeloze manieren om uw favoriete planten zelf in eigen tuin te planten! 

Voorjaarsbollen bewaren

U kunt voorjaarsbollen droog bewaren als u ze later wilt planten. Het beste is om voorjaarsbollen in het najaar te kopen en ze zelf te planten. Dan geniet u in de vroege lente al van narcissen en blauwe druifjes! In het vroege voorjaar verkopen wij ook bollen op pot in het tuincentrum. Gaat u ze niet planten? Zorg dan voor een droge plek om ze op te bergen, dan blijven de bollen goed. 

Andere benodigdheden om uw tuin optimaal te laten bloeien

Als u eenmaal mooie bloembollen heeft uitgekozen, is er nog een aantal andere gereedschappen die u helpen bij het optimaal onderhouden van uw tuin. Zo kunt u denken aan:

  • Handgereedschap
  • Grond en grondverbetering
  • Bewatering
  • Werkkleding
  • Potterie

In ons tuincentrum vindt u al deze benodigdheden die u helpen het beste uit uw tuin te halen. Naast hard werken, kunt u natuurlijk ook ontspannen in de tuin. Ook voor barbecues en tuinmeubelen kunt u daarom bij ons terecht. 

Kom langs bij TuineXtra in Noordwijk voor bloembollen en meer!

Wilt u meer weten over welke bollen u wanneer kunt planten? Of heeft u interesse in bijvoorbeeld zaden voor groente en kruiden? Kom dan gerust langs in ons tuincentrum! Wij zijn 7 dagen per week geopend en helpen u graag! TuineXtra is gevestigd in Noordwijk en de juiste plaats voor inspiratie op het gebied van huis, tuin en dier. Niet alleen voor tuinartikelen bent u bij ons aan het juiste adres maar, ook voor dierenverzorging, cadeaus en interieuraccessoires. Daarnaast kunt u tijdens een bezoek aan ons tuincentrum lekker even bijkomen met een hapje en een drankje in de lunchroom. Tot ziens bij TuineXtra! Wilt u contact met ons opnemen? Dat kan, door ons te bellen op het nummer 071-3612177, of door te mailen naar [email protected]