Bloembollen kopen Noordwijk

Wilt u bloembollen kopen in Noordwijk? Dan bent u bij tuincentrum TuineXtra aan het juiste adres! Voor een ruim assortiment aan hoogwaardige bloembollen kunt u 7 dagen per week bij ons terecht. Wij hebben diverse soorten bollen en zaden, zodat u altijd iets naar wens kunt vinden.

Voorjaarsbollen en zomerbollen kopen in Noordwijk

We kunnen bloembollen onderverdelen in voorjaarsbollen en zomerbollen. Voorjaarsbollen worden geplant in oktober – november en de zomerbollen in april-mei. Bloembollen kunnen worden geplant in een bak, maar ook in iedere gewenste plek in de tuin. Narcissen zijn erg bekende voorjaarsbollen. Zij kunnen in de grond blijven én vermeerderen zichzelf, waardoor ze volgend jaar met nóg meer tegelijk terugkomen.

Éénjarige bollen en verwilderingspakketten

Tulpen en hyacinten zijn eenjarig. Daarom hebben wij in ons assortiment ook verwilderingspakketten. Dit zijn botanische soorten die zichzelf vermeerderen. Denk aan blauwe druifjes, narcissen, tête-a-tête en minitulpjes. Zomerbollen, anemonen, dahlia’s en gladiolen zijn ook éénjarig.

Voorjaarsbollen bewaren

U kunt voorjaarsbollen droog bewaren als u ze later wilt planten. Het beste is om voorjaarsbollen in het najaar te kopen en ze zelf te planten. Dan geniet u in de vroege lente al van narcissen en blauwe druifjes! In het vroege voorjaar verkopen wij ook bollen op pot in het tuincentrum.

Kom langs bij TuineXtra!

Wilt u meer weten over welke bollen u wanneer kunt planten? Of heeft u interesse in bijvoorbeeld zaden voor groente en kruiden? Kom dan gerust langs in ons tuincentrum! Wij zijn 7 dagen per week geopend en helpen u graag!