Hulst kopen in Rijnsburg

Een hulst bij Rijnsburg kopen doet u bij TuineXtra in Noordwijk. De Japanse hulst, of ilex crenata, is een heester die het hele jaar lang groene of bontgekleurde bladeren houdt. In de winter groeien de kenmerkende rode bessen aan de hulst die uw tuin meteen in de kerstsfeer brengen, maar de hulst is het hele jaar een aanwinst in uw tuin. Hulsten zijn namelijk winterharde planten, dat houdt in dat ze het hele jaar lang blad houden en een natuurlijke afscheiding in de tuin kunnen creëren. U vindt de hulst in onze tuinplantenwinkel in de buurt van Rijnsburg.

Heester in de tuin in Rijnsburg

De hulst wordt vaak geplant als alternatief voor de buxus. Het snoeien van een hulst is net zo makkelijk als een buxus snoeien, maar de hulst kan beter tegen droogte en wisselende weersomstandigheden. U kunt de hulst op verschillende manieren planten in uw tuin:

  • Creëer een haag van hulst om uw tuin te omlijnen en meer privacy te krijgen. De hulst zorgt voor een dikke haagplant, als een schutting met een natuurlijke uitstraling;
  • Bij TuineXtra vindt u verschillende hulsten op stam, die u in een pot kunt groeien om bijvoorbeeld op uw terras te zetten. Door de hulst in een pot te houden is het ook makkelijker de plant de juiste grootte te laten houden;
  • U kunt ook eenvoudig een enkele hulst bij Rijnsburg als struik planten in uw tuin en snoeien in de vorm die u voor ogen heeft.

Ook voor het juiste tuingereedschap om uw hulst te snoeien komt u naar TuineXtra in de buurt van Rijnsburg. U bent 7 dagen per week welkom!

Tuinplanten bij Rijnsburg

Tuincentrum TuineXtra is dé tuinplantenwinkel in de buurt van Rijnsburg. In ons tuincentrum kunt u terecht voor een breed assortiment tuinplanten en tuinartikelen. Wilt u meer weten over het verzorgen van uw planten of over ons assortiment? Onze experts staan 7 dagen in de week voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Tot ziens bij Tuincentrum TuineXtra in Noordwijk.

 

Plan uw route