Kerstboom kopen Sassenheim

De feestdagen komen er weer aan en dus reist de grote vraag, wanneer een kerstboom kopen nabij Sassenheim? En wanneer kan ik de kerstboom opzetten? Waar kan ik de beste kerstversiering kopen, en je wil natuurlijk weten waar je de beste kerstballen kunt kopen. Bij Tuincentrum TuineXtra vind je niet alleen de beste echte kerstbomen, maar ook nog eens de leukste versieringen en lampjes. Begin jouw zoektocht naar een nieuwe kerstboom tegen het eind van november, of na Sinterklaas, zodat je gelijk klaar bent voor de Kerstdagen. Kom daarom snel langs bij Tuincentrum TuineXtra, nabij Sassenheim om de beste deals te scoren. Kunnen wij jou binnenkort ook verwelkomen? 

Kerstboom kopen nabij Sassenheim tuincentrum TuineXtra in Noordwijk

De mooiste echte kerstboom kopen nabij Sassenheim

De reden om al vroeg te kijken voor een echte kerstboom is omdat dan de mooiste exemplaren nog beschikbaar zijn. Heb je dus speciale wensen of een bijzonder eisenpakket, dan raden we je aan al vroeg bij ons langs te komen. Tuig de boom gelijk op of wacht er nog even mee, die keuze is natuurlijk aan jou. Voel je ook niet verplicht om al cadeaus onder de kerstboom te leggen. Dat houdt de aandacht bij de boom, en zo weet je dat de verleiding nooit te groot zal worden. Zeg nou ook zelf, een boom zelf ziet er op zichzelf al uit als een cadeautje! Om jouw boom er perfect uit te laten zien vind je bij Tuincentrum TuineXtra een groot assortiment en kun je gebruik maken van onze gerichte service. Wij zijn goed te bereiken voor iedereen uit de omgeving Sassenheim en we verwelkomen iedereen met open armen; ook mensen in een rolstoel. Ons tuincentrum is ruim opgezet zodat iedereen zich makkelijk kan verplaatsen. Bezoek ook eens onze Lemax afdeling. Het zul je verbazen hoeveel verschillende Lemax kersthuisjes er zijn.

Wat voor kerstboom kopen nabij Sassenheim

Bij Tuincentrum TuineXtra in de buurt van Sassenheim vind je verschillende soorten kerstbomen. Nu hoor ik je vragen ‘wat voor kerstboom moet ik kopen?’ Elk van goede kwaliteit en een hele eigen uitstraling. We zetten ze dus voor je op een rij en vertellen waarom ze een goede keuze zijn: 

Nordmann kerstbomen zijn alom de bekendste echte kerstbomen. Dat is niet zo gek ook als je kijkt naar de kwaliteit. Er zijn verschillende soorten Nordmann kerstbomen, zodat je zelf kunt kiezen welk type bij jou thuis zou passen. Kies je liever voor een kunstkerstboom? Dan weet je dat je tot in lengte van jaren voorzien bent van een goede kerstboom. Er vallen geen naalden af en de boom is gemakkelijk in elkaar te zetten. Een kleine kerstboom is ideaal voor wie weinig ruimte tot zijn beschikking heeft, maar wel de kerstsfeer in huis wil halen. Voor deze kerstbomen hebben we dan ook kleine passende versieringen!

Kerstboom kopen in Sassenheim bij Tuincentrum TuineXtra Bollenstreek

Kerstboom kopen bij Tuincentrum TuineXtra in Sassenheim en omgeving

Waar kun je dus het beste een kerstboom kopen? Dat lijkt ons nu wel duidelijk; bij Tuincentrum TuineXtra! Een van de vele voordelen om hem bij ons aan te schaffen is dat wij een lokaal tuincentrum zijn in de buurt van Sassenheim. Als je bij ons uit de buurt komt hoef je dus minder ver te reizen met zo’n grote kerstboom. Ons tuincentrum is strak en netjes ingericht, 7 dagen per week geopend en in ‘t hart van de Bollenstreek. Naast de kerstartikelen hebben wij een ruim assortiment aan kamerplanten, Hulst, tuinmeubelen en hebben we zelfs een dierenwinkel. Kom dus vooral bij ons langs wanneer je in de buurt bent en geniet van een kopje koffie in ons landcafé. Wij hopen met onze kerstwinkel jouw aandacht te trekken en je binnenkort te kunnen verwelkomen. Tot gauw!

Routebeschrijving