Landwinkel Noordwijk

Landwinkel Noordwijk

Landwinkel Noordwijk

In Noordwijk, aan de Van Berckelweg 51 vindt u het tuincentrum TuineXtra. In dit tuincentrum kunt u heerlijk rondstruinen – u vindt er werkelijk alles voor huis, tuin en dier: een zeer groot aanbod aan buitengroen, alles voor de moestuin, gereedschappen, tuinmeubilair, barbecues, een ruim opgezette dierenafdeling en vele sfeerartikelen. Maar wat dit tuincentrum éxtra bijzonder maakt, is wel dat u in hier ook terecht kunt voor de heerlijkste boeren delicatessen! TuineXtra heeft in het tuincentrum namelijk een prachtige Landwinkel ingericht. En dat niet alleen…

Landcafé

In het midden van het tuincentrum kunt u even uitrusten van het winkelen in het gezellige Landcafé. Neem een lekkere kom koffie met appeltaart of geniet van de heerlijkste sappen en verse broodjes met échte boerenkaas. Alle ingrediënten en producten waar u in  het Landcafé van kunt smullen komen uit de Landwinkel: ambachtelijke producten van eigen bodem! Daar zijn wij trots op.

Landwinkel

De Landwinkel vindt u nabij de uitgang van het tuincentrum. Neem gezellig een kijkje en laat u verrassen! Kom lekker proeven van de boeren delicatessen van eigen land!

 

Kom kijken! Kom proeven! U komt toch ook?