Voorjaarsbollen op pot

Voorjaarsbollen op pot

Voorjaarsbollen op pot vrolijken uw tuin, balkon of interieur op met de diversiteit aan kleuren. De tijd om voorjaarsbollen in de tuin te planten is helaas al voorbij, maar u kunt toch genieten van deze prachtige bollen! Kwekers laten de bollen gedurende een periode denken dat het winter is, waarna de voorjaarsbollen aan licht en warmte blootgesteld worden. Op deze manier kunt u de voorjaarsbollen vanaf december al in huis halen en genieten van de sfeer die de bollen met zich mee brengen. 

De beste plek voor voorjaarsbollen op pot

Wilt u uw balkon opfleuren met wat kleur tijdens de koude dagen? Of kiest u er toch voor om de sfeer van de voorjaarsbollen naar binnen te halen? Voorjaarsbollen op pot kunt u binnen én buiten neerzetten. Binnen zullen de voorjaarsbollen snel hun bloemen laten zien, maar heeft u het nadeel dat de voorjaarsbollen minder lang bloeien. Buiten duurt het wellicht iets langer voordat u van de bloemen kunt genieten, maar kunt u er wel langer van genieten! De beste plek voor voorjaarsbollen op pot zult u dus zelf moeten beslissen! 

Verschillende soorten voorjaarsbollen op pot

In ons assortiment vindt u diverse soorten voorjaarsbollen op pot, waaronder:

  • Blauwe druif
  • Narcis
  • Hyacint
  • Tulpen
  • Krokus
  • En meer!

Voorjaarsbollen op pot verkopen wij in ontzettend leuke potten, maar u kunt natuurlijk ook zelf de bollen in een andere pot uit onze potterie plaatsen. Wist u dat u voorjaarsbollen op pot na de bloei ook in de tuin kunt planten? Succes is niet gegarandeerd, maar het is zeker het proberen waard! De bollen van een krokus zult u op een zonnige plek in de tuin moeten plaatsen, terwijl de bollen van een Blauwe druif vaak het liefst op een halfschaduw plek staan. Tulpen en Hyacinten zijn het lastigst om in de tuin te planten en volgend jaar weer van de felle kleuren te kunnen genieten, maar geduld is een schone zaak! 

voorjaarsbollen-kopen-noordwijk

Voorjaarsbollen op pot kopen bij Tuincentrum TuineXtra in Noordwijk

Voorjaarsbollen op pot of bloembollen kopen doet u ieder jaar natuurlijk weer bij Tuincentrum TuineXtra in Noordwijk. Helaas is ons tuincentrum door de huidige maatregelen gesloten, maar als de maatregelen worden versoepeld bent u weer van harte welkom bij ons tuincentrum! Wij verheugen ons erop. Heeft u in de tussentijd vragen? Neem dan contact met ons op.