Tuincentrum vol fleurige Valentijncadeaus

Op 14 februari is het weer Valentijnsdag. In ons tuincentrum in Noordwijk vindt u veel originele Valentijn cadeaus waarmee u het hart van uw Valentijn zult veroveren of waaraan uw grote liefde haar hart kan ophalen.

Chocoladehart voor Valentijnsdag in onze Landwinkel

In ons tuincentrum vindt u een Landwinkel waar u allerlei lekkere dingen kunt halen. Denk bijvoorbeeld aan wijn, bier, kaas, nootjes, bakmixen en sappen. Speciaal voor Valentijnsdag vindt u in de Landwinkel chocoladeharten. Leuk om te geven, maar ook zeker leuk om te krijgen! Wilt u een mooi Valentijnspakketje samenstellen? Geen probleem! Onze medewerkers helpen u hier graag bij!

TuineXtra | Noordwijk | Valentijn Cadeaus | Valentijnsdag

Rozen voor binnen en buiten

Snijrozen zijn rond Valentijnsdag altijd aardig aan de prijs. Maar potroosjes en klim-, struik- en stamrozen voor in de tuin of in een grote pot op het balkon of terras zijn juist voordelig geprijsd, zeker wanneer u de laatste met ‘kale wortel’ bestelt; dus niet in een pot met aarde. Bovendien zijn februari en maart prima maanden om rozen te planten, mits het niet vriest. Verover uw geliefde met een roos die in haar lievelingskleur bloeit, die heerlijk geurt en/of haar naam of een uitgesproken romantische naam heeft. Een paar voorbeelden: roos ‘Charlotte’, ‘Cornelia’, ‘Evelyn’ of ‘Maria Mathilda’ en roos 'Lovely Fairy' of 'Guirlande d'Amour'. Voor dames die Roos of Rosa heten is elke roos natuurlijk 'een schot in de roos'.

Bakken vol voorjaarsbollen

Nu volop voorradig: bakken, maar ook manden, schalen en glazen vazen vol bloeiende sneeuwklokjes, mini-narcisjes, mini-irisjes, krokussen, geurige hyacinten en blauwe of witte druifjes. Hoe leuk is dat? Irisjes voor je Iris, druifjes voor 'je druifje'! En als de bloembolletjes binnen of buiten op het terras zijn uitgebloeid kan uw geliefde ze in de tuin planten en volgend jaar opnieuw genieten van het Valentijnscadeau. Strik er eventueel nog een rood lint omheen of steek er een hartvormige decoratie in.

TuineXtra | Noordwijk | Valentijn Cadeaus | Valentijnsdag

Meer verleidelijks uit ons tuincentrum

U kunt het ook over een heel andere boeg gooien en kiezen voor romantische geurkaarsen, een exotisch bloeiende kamerplant of andere sfeervolle woonaccessoires. Verwen haar met een vurig accessoire voor binnen of buiten, zoals een windlicht, lantaarn of vuurkorf. Vier jullie liefde met een buitenposter in de sfeer van jullie favoriete vakantiebestemming. Of verras een dierenliefhebster met een mooi vogelvoederhuisje of een vogelnestkastje.

Wij van TuineXtra in Noordwijk wensen iedereen een liefdevolle Valentijnsdag!

Openingstijden