Tuincentrum Katwijk

Tuincentrum TuineXtra nabij KatwijkAls u graag een tuincentrum bezoekt nabij Katwijk, bent u bij tuincentrum TuineXtra aan het juiste adres! U kunt bij ons terecht voor een zeer ruim aanbod aan diverse hoogwaardige artikelen voor huis en tuin. Daarnaast voorzien wij u graag van de nodige informatie en persoonlijke adviezen. Wij hebben een divers assortiment voor huis, tuin en dier, waar u alles onder 1 dak kunt vinden. Daarnaast voorzien wij u graag van persoonlijke adviezen indien nodig, dus aarzel niet om onze medewerkers in het tuincentrum om hulp te vragen! 

Tuincentrum TuineXtra nabij Katwijk

Ons tuincentrum is gelegen in Noordwijk, nabij Katwijk. Ons assortiment is zeer gevarieerd, zo kunt u bij ons terecht voor onder andere: 

  • Tuingereedschap
  • Dierbenodigdheden
  • Kamerplanten
  • Tuinverlichting
  • Vijverbenodigdheden

En nog vele andere tuinbenodigdheden! Tijdens uw bezoek aan ons tuincentrum voorzien wij u indien nodig van persoonlijke adviezen. Zo weet u zeker dat u de juiste artikelen gebruikt voor de beste resultaten! Voor huis, tuin én dier kunt u bij ons terecht. Zowel voor het grote onderhoud aan de tuin als voor sfeervolle accessoires, comfortabele meubels en goed voer voor uw huisdieren kunt u in ons tuincentrum terecht. Wij zijn gevestigd in Noordwijk en zeer goed te bereiken vanuit Katwijk. Zeven dagen per week is ons tuincentrum geopend om u te voorzien van een flinke dosis aan tuin en woon inspiratie! 

Cadeaus voor een ander, voor uzelf, óf voor uw huisdier

In ons assortiment vindt u geschikte cadeaus voor iedere gelegenheid. Mooie woonaccessoires of een prachtige kamerplant doen het vaak erg goed als cadeaus. Zowel voor iemand anders als voor uzelf! Wist u al dat u ook uw huisdier kunt verwennen na een bezoek aan ons tuincentrum? Voor speeltjes, voer en meer bent u bij ons aan het juiste adres! Wij zorgen voor een gevarieerd aanbod, zodat er voor ieder wat wils te vinden is. Ook kunt u tussendoor even bijkomen in de lunchroom met een hapje en een drankje. Even bijkomen tussen het winkelen door, dat maakt het nog een beetje extra ontspannen!

Heeft u al een TuineXtra klantenpas?

Met een klantenpas van TuineXtra profiteert u van éxtra veel aanbiedingen en privileges. U kunt zich hiervoor aanmelden in ons tuincentrum, of via de website. Dan bent u verzekerd van weetjes, aanbiedingen, acties en activiteiten! Nieuwe producten in het assortiment en speciale kortingsacties zijn dan gemakkelijk bij te houden, waardoor u zeker weet dat u niets mist. U kunt een klantenkaart aanvragen in ons tuincentrum aan de kassa. 

Graag tot ziens bij TuineXtra nabij Katwijk!

We zien u graag in ons tuincentrum nabij Katwijk. Zeven dagen per week staan wij voor u klaar voor alle nodige inspiratie en adviezen. U kunt uw bezoek zelfs nog compleet maken met een lunch of een drankje in de lunchhoek. Dan wordt een bezoek aan ons tuincentrum een gezellig en ontspannen uitje! Tot ziens bij tuincentrum TuineXtra! Wilt u contact met ons opnemen? Dat kan door te bellen naar 071-3612177, of door een mail te sturen naar [email protected]. Dan staan wij u graag te woord.