Tuincentrum Katwijk

Als u graag een tuincentrum bezoekt nabij Katwijk, bent u bij tuincentrum TuineXtra aan het juiste adres! U kunt bij ons terecht voor een zeer ruim aanbod aan diverse hoogwaardige artikelen voor huis en tuin. Daarnaast voorzien wij u graag van de nodige informatie en persoonlijke adviezen.

Tuincentrum TuineXtra nabij Katwijk

Ons tuincentrum is gelegen in Noordwijk, nabij Katwijk. Ons assortiment is zeer gevarieerd, met onder andere:

  • Tuingereedschap
  • Dierbenodigdheden
  • Kamerplanten
  • Tuinverlichting
  • Vijverbenodigdheden

En nog vele andere tuinbenodigdheden! Tijdens uw bezoek aan ons tuincentrum voorzien wij u indien nodig van persoonlijke adviezen. Zo weet u zeker dat u de juiste artikelen gebruikt voor de beste resultaten!

Cadeaus voor een ander, voor uzelf, óf voor uw huisdier

In ons assortiment vindt u geschikte cadeaus voor iedere gelegenheid. Mooie woonaccessoires of een prachtige kamerplant doen het vaak erg goed als cadeaus. Zowel voor iemand anders als voor uzelf! Wist u al dat u ook uw huisdier kunt verwennen na een bezoek aan ons tuincentrum? Voor speeltjes, voer en meer bent u bij ons aan het juiste adres!

Heeft u al een TuineXtra klantenpas?

Met een klantenpas van TuineXtra profiteert u van éxtra veel aanbiedingen en privileges. U kunt zich hiervoor aanmelden in ons tuincentrum, of via de website. Dan bent u verzekerd van weetjes, aanbiedingen, acties en activiteiten!

Graag tot ziens bij TuineXtra nabij Katwijk!

We zien u graag in ons tuincentrum nabij Katwijk. Zeven dagen per week staan wij voor u klaar voor alle nodige inspiratie en adviezen. U kunt uw bezoek zelfs nog compleet maken met een lunch of een drankje in de lunchhoek. Tot ziens bij tuincentrum TuineXtra!