Tuincentrum Lisse

Tuincentrum Lisse | Fijne winkel met koopzondag!Zoekt u een tuincentrum in Lisse? Dan bent u bij TuineXtra, gevestigd in Noordwijk, aan het juiste adres! Wij hebben een zeer ruim en gevarieerd aanbod voor al uw tuinbenodigdheden! U kunt bij ons terecht voor een flinke dosis aan inspiratie op het gebied van tuinieren en vele mooie cadeaus en sfeer artikelen voor in huis en in de tuin. Wij bieden een mooie combinatie aan van de praktische artikelen én styling artikelen die u helpen om meer uit uw huis en tuin te halen. Vanuit Lisse is Tuincentrum TuineXtra in Noordwijk heel gemakkelijk te bereiken en wij zijn 7 dagen per week geopend. 

Tuincentrum bezoeken in Lisse

Komt u ons tuincentrum bezoeken nabij Lisse? Wij staan 7 dagen per week voor u klaar voor adviezen op het gebied van tuinieren. Bij ons bent u aan het juiste adres voor een zeer divers assortiment met onder andere:

En nog veel meer kwalitatieve producten, gericht op huis, tuin en dier! Zo vindt u op de sfeerafdeling alles voor een sfeervol huis en mooie cadeaus. De dierenafdeling is volledig gericht op de verzorging van uw huisdier. Verder vindt u alles om uw tuin te voorzien van de beste verzorging en mooie planten! Deze combinatie zorgt ervoor dat u alles kunt vinden onder één dak, voor ieder wat wils dus! 

Bent u al bekend met de TuineXtra klantenpas?

U kunt in ons tuincentrum een TuineXtra klantenpas aanvragen, waarmee u profiteert van mooie kortingen, speciale acties en exclusieve activiteiten. Op geheel vrijblijvende wijze houden wij u op de hoogte van aanbiedingen en nieuwe collecties, zodat u altijd op de hoogte bent en mooie kortingen mee kunt pakken. Vraag naar een klantenpas aan de kassa en geniet van de speciale en exclusieve acties! 

TuineXtra nabij Lisse voor al uw inspiratie en adviezen

Tussen Noordwijk, Voorhout, Katwijk en Noordwijkerhout ligt ons tuincentrum op een centrale ligging in de bollenstreek. Wij hebben een zeer ruim aanbod met grote merken en kwalitatieve producten. U kunt hier eindeloos veel inspiratie opdoen, maar ook voor de nodige adviezen kunt u bij ons terecht. Wij helpen u graag! Het ene moment kunt u zin hebben om de tuin eens flink onder handen te nemen en het andere moment zoekt u liever naar sfeervolle decoraties; bij Tuincentrum TuineXtra kan het allebei, dankzij ons zeer diverse assortiment. Ook voor mooie cadeaus voor uzelf of voor iemand anders bent u bij ons aan het juiste adres. 

Kom bij ons langs voor een gezellig dagje uit!

Tijdens het winkelen kunt u even bijkomen met een lekker kopje koffie of een lunch. Het team van lunchhoek Kop & Schotels staat met veel plezier voor u klaar. Zo wordt een bezoek aan ons tuincentrum een gezellig en ontspannen uitje! Wij zijn 7 dagen per week geopend, graag tot ziens bij TuineXtra! Heeft u vragen of wilt u contact met ons opnemen? Dat kan door te bellen naar 071-3612177, of door een mail te sturen naar [email protected]. Dan staan wij u graag te woord!