Tuincentrum Lisse

Tuincentrum Lisse | Fijne winkel met koopzondag!Zoekt u een tuincentrum in Lisse? Dan bent u bij TuineXtra, gevestigd in Noordwijk, aan het juiste adres! Wij hebben een zeer ruim en gevarieerd aanbod voor al uw tuinbenodigdheden! U kunt bij ons terecht voor een flinke dosis aan inspiratie op het gebied van tuinieren.

Tuincentrum bezoeken in Lisse

Komt u ons tuincentrum bezoeken nabij Lisse? Wij staan 7 dagen per week voor u klaar voor adviezen op het gebied van tuinieren. Bij ons bent u aan het juiste adres voor een zeer divers assortiment met onder andere:

En nog veel meer kwalitatieve producten, gericht op huis, tuin en dier! Zo vindt u op de sfeerafdeling alles voor een sfeervol huis en mooie cadeaus. De dierenafdeling is volledig gericht op de verzorging van uw huisdier. Verder vindt u alles om uw tuin te voorzien van de beste verzorging en mooie planten!

TuineXtra nabij Lisse voor al uw inspiratie en adviezen

Tussen Noordwijk, Voorhout, Katwijk en Noordwijkerhout ligt ons tuincentrum op een centrale ligging in de bollenstreek. Wij hebben een zeer ruim aanbod met grote merken en kwalitatieve producten. U kunt hier eindeloos veel inspiratie opdoen, maar ook voor de nodige adviezen kunt u bij ons terecht. Wij helpen u graag!

Kom bij ons langs voor een gezellig dagje uit!

Tijdens het winkelen kunt u even bijkomen met een lekker kopje koffie of een lunch. Het team van lunchhoek Kop & Schotels staat met veel plezier voor u klaar. Wij zijn 7 dagen per week geopend, graag tot ziens bij TuineXtra!