Tuincentrum Oegstgeest

Tuincentrum Oegstgeest | Fijne winkel met alles voor huis, tuin en dier. Bent u op zoek naar een tuincentrum in Oegstgeest? Dan bent u bij Tuincentrum TuineXtra aan het juiste adres! Wij zijn gevestigd in Noordwijk, nabij Oegstgeest, waar wij u voorzien van eindeloze inspiratie op het gebied van tuinieren! Wij hebben een uitgebreid assortiment en adviseren u met veel plezier. U bent bij ons aan het juiste adres voor vele diverse artikelen die te maken hebben met huis, tuin en dier. Zowel op het gebied van onderhoud als styling kunt u bij ons terecht en daarnaast voorzien wij u natuurlijk met veel plezier van advies! 

Assortiment tuincentrum TuineXtra nabij Oegstgeest

Ons assortiment bestaat uit diverse bekende merken, zoals Weber, Elho, Gardena, Hozeloch, Prins petfoods, Ecostyle, Pokon en nog veel meer. U kunt bij ons terecht voor onder andere:

  • Dierbenodigdheden
  • Vijverartikelen
  • Tuinplanten
  • Kamerplanten
  • Tuinmeubelen

En diverse andere producten! Wij voorzien u graag van persoonlijke adviezen om u zo goed mogelijk te helpen. Aarzel dus niet om onze medewerkers om hulp te vragen. Op vakkundige wijze helpen wij u graag verder. U vindt bij ons zowel alle benodigdheden en gereedschappen om in de tuin te werken, als sfeerproducten om uw huis en tuin net ene beetje gezelliger te maken. Ook voor cadeaus bent u bij ons uiteraard aan het juiste adres! Een bezoek aan ons tuincentrum is al snel een flinke dosis aan inspiratie om meer uit uw huis en tuin te halen door middel van stijlvolle accessoires en mooie bloemen en planten.

Alles voor huis, tuin en dier!

Van cadeaus tot tuinbenodigdheden en van buitenverlichting tot kerstartikelen; u vindt het allemaal in ons tuincentrum! Na een bezoek aan ons tuincentrum bent u gegarandeerd voorzien van een flinke dosis inspiratie. Voor zowel de nodige onderhoudsartikelen, of planten en accessoires die uw huis of tuin nét even leuker maken. U vindt het allemaal in ons assortiment! Zo kunt u op het ene moment hard aan de slag op het gebied van tuin onderhoud en het andere moment geniet u van uw tuinmeubelen en sfeerkussens. Het kan allemaal bij tuincentrum TuineXtra. 

Extra veel voordeel bij tuincentrum TuineXtra Oegstgeest 

Heeft u al een TuineXtra klantenpas? Daarmee profiteert u van extra aanbiedingen, privileges en activiteiten. Via onze website kunt u zich hier gratis voor aanmelden, of tijdens een bezoek aan ons tuincentrum. Dan blijft u op de hoogte van exclusieve acties en kortingen, en de nieuwste toevoegingen aan ons assortiment. Geheel vrijblijvend houden wij u op de hoogte van speciale aanbiedingen en activiteiten, speciaal voor de echte tuin liefhebbers! 

Graag tot ziens in ons tuincentrum nabij Oegstgeest

Wij zien u graag in ons tuincentrum in Noordwijk. TuineXtra is gemakkelijk bereikbaar vanuit Oegstgeest en omstreken. Wij zijn zeven dagen per week geopend en staan met veel plezier voor u klaar. Wilt u tijdens het winkelen even bijkomen? Dat kan in onze lunchhoek! Zo wordt een bezoek aan ons tuincentrum een ontspannen dagje uit. Wilt u contact met ons opnemen? Dat kan door te bellen naar 071-3612177, of door een mail te sturen naar info@tctuinextra.nl. Dan staan wij u graag te woord!