Tuincentrum Oegstgeest

Tuincentrum Oegstgeest | Fijne winkel met alles voor huis, tuin en dier. Bent u op zoek naar een tuincentrum in Oegstgeest? Dan bent u bij Tuincentrum TuineXtra aan het juiste adres! Wij zijn gevestigd in Noordwijk, nabij Oegstgeest, waar wij u voorzien van eindeloze inspiratie op het gebied van tuinieren! Wij hebben een uitgebreid assortiment en adviseren u met veel plezier.

Assortiment TuineXtra nabij Oegstgeest

Ons assortiment bestaat uit diverse bekende merken, zoals Weber, Elho, Gardena, Hozeloch, Prins petfoods, Ecostyle, Pokon en nog veel meer. U kunt bij ons terecht voor onder andere:

  • Dierbenodigdheden
  • Vijverartikelen
  • Tuinplanten
  • Kamerplanten
  • Tuinmeubelen

En diverse andere producten! Wij voorzien u graag van persoonlijke adviezen om u zo goed mogelijk te helpen.

Alles voor huis, tuin en dier!

Van cadeaus tot tuinbenodigdheden en van buitenverlichting tot kerstartikelen; u vindt het allemaal in ons tuincentrum! Na een bezoek aan ons tuincentrum bent u gegarandeerd voorzien van een flinke dosis inspiratie. Voor zowel de nodige onderhoudsartikelen, of planten en accessoires die uw huis of tuin nét even leuker maken. U vindt het allemaal in ons assortiment!

Extra veel voordeel bij TuineXtra

Heeft u al een TuineXtra klantenpas? Daarmee profiteert u van extra aanbiedingen, privileges en activiteiten. Via onze website kunt u zich hier gratis voor aanmelden, of tijdens een bezoek aan ons tuincentrum. Dan blijft u op de hoogte van exclusieve acties en kortingen!

Graag tot ziens in ons tuincentrum

Wij zien u graag in ons tuincentrum in Noordwijk. Wij zijn zeven dagen per week geopend. Wilt u tijdens het winkelen even bijkomen? Dat kan in onze lunchhoek! Zo wordt een bezoek aan ons tuincentrum een ontspannen dagje uit. Graag tot ziens!