Tuinmeubelen Lisse

Tuinmeubelen kopen nabij LisseWilt u nieuwe tuinmeubelen kopen in Lisse? Wij hebben een ruim assortiment aan verschillende meubels qua stijlen, materialen en merken.  Voor onderhoudsmiddelen bent u bij ons ook aan het juiste adres. Zo geniet u zo lang mogelijk optimaal van uw tuinmeubelen!

Tuinmeubelen kopen nabij Lisse

Tuincentrum TuineXtra is gevestigd in Noordwijk, nabij Lisse. Wij hebben een zeer divers assortiment waar u terecht kunt voor mooie tuinmeubelen. Zo kunt u denken aan:

  • Lounge sets
  • Dining sets
  • Losse meubelen
  • Onderhoudsmiddelen
  • Bistrosets

Makkelijke stapelstoeltjes, heerlijke ligstoelen, praktische dining sets en ontspannen loungesets; u vindt het allemaal in onze assortiment! Terwijl het voorjaar nog maar aan het prille begin staat, vindt u bij ons al een uitgebreid assortiment om u klaar te maken voor het nieuwe seizoen.

Meer dan alleen tuinmeubelen

Naast de meubelen en onderhoudsmiddelen, hebben wij meer artikelen die het buitenleven een stuk aangenamer maken. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor beschermhoezen, tuinkussens en parasols. Wilt u uw tuin ook nog onder handen nemen voor het nieuwe buitenseizoen? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Bekijk het uitgebreide assortiment van tuincentrum TuineXtra

Naast tuinmeubelen en aanverwanten hebben wij natuurlijk ook andere producten die uw tuin nét even mooier maken. Van prachtige planten tot aan het handigste gereedschap. Voor zowel huis, tuin én dier bent u bij ons aan het juiste adres.

Tot ziens in ons tuincentrum!

Wij zijn gevestigd in Noordwijk, in de buurt van Lisse. Het is in ons tuincentrum iedere week koopzondag, dus wij zijn 7 dagen per week geopend. Voor advies op het gebied van tuinmeubelen en het onderhoud daarvan, kunt u altijd bij ons terecht. Graag tot ziens in Noordwijk!