Tuinmeubelen Lisse

Tuinmeubelen kopen nabij LisseWilt u nieuwe tuinmeubelen kopen in Lisse? Wij hebben een ruim assortiment aan verschillende meubels qua stijlen, materialen en merken.  Voor onderhoudsmiddelen bent u bij ons ook aan het juiste adres. Zo geniet u zo lang mogelijk optimaal van uw tuinmeubelen! Tuincentrum TuineXtra is gevestigd in Noordwijk en gemakkelijk te bereiken vanuit Lisse en omstreken. Kom eens bij ons langs en vind de juiste tuinmeubelen waarop u het gehele seizoen kunt ontspannen en genieten! 

Tuinmeubelen kopen nabij Lisse

Tuincentrum TuineXtra is gevestigd in Noordwijk, nabij Lisse. Wij hebben een zeer divers assortiment waar u terecht kunt voor mooie tuinmeubelen. Zo kunt u denken aan:

  • Lounge sets
  • Dining sets
  • Losse meubelen
  • Onderhoudsmiddelen
  • Bistrosets

Makkelijke stapelstoeltjes, heerlijke ligstoelen, praktische dining sets en ontspannen loungesets; u vindt het allemaal in onze assortiment! Terwijl het voorjaar nog maar aan het prille begin staat, vindt u bij ons al een uitgebreid assortiment om u klaar te maken voor het nieuwe seizoen. Uiteraard kunt u de verschillende meubels even uitproberen, zodat u kunt voelen of deze comfortabel voor u zijn. Daarnaast vindt u verschillende materialen, kleuren en stijlen omdat ook het oog uiteraard erg belangrijk is! 

Meer dan alleen tuinmeubelen

Naast de meubelen en onderhoudsmiddelen, hebben wij meer artikelen die het buitenleven een stuk aangenamer maken. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor beschermhoezen, tuinkussens en parasols. Wilt u uw tuin ook nog onder handen nemen voor het nieuwe buitenseizoen? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres! Zo vindt u bij ons de praktische en de meer stylish producten, om zowel uw tuin goed te onderhouden als te genieten van een fijne sfeer. Dankzij tuingereedschap en tuinonderhoud producten kunt u eerst hard aan de slag, om daarna met de beentjes omhoog te ontspannen op uw nieuwe loungebank. Of wat dacht u van het aansteken van de barbecue na een middag flink tuinieren? Het kan allemaal bij TuineXtra!

Bekijk het uitgebreide assortiment van tuincentrum TuineXtra

Naast tuinmeubelen en aanverwanten hebben wij natuurlijk ook andere producten die uw tuin nét even mooier maken. Van prachtige planten tot aan het handigste gereedschap. Voor zowel huis, tuin én dier bent u bij ons aan het juiste adres. Heeft u vragen over de inrichting van uw tuin of het onderhoud van uw planten? Of bent u benieuwd wat u kunt doen om uw nieuwe tuinmeubelen mooi te houden? Vraag ons dan gerust om meer informatie, dan helpen wij u graag verder! 

Tot ziens in ons tuincentrum in Noordwijk!

Wij zijn gevestigd in Noordwijk, in de buurt van Lisse. Het is in ons tuincentrum iedere week koopzondag, dus wij zijn 7 dagen per week geopend. Voor advies op het gebied van tuinmeubelen en het onderhoud daarvan, kunt u altijd bij ons terecht. Graag tot ziens in Noordwijk, dan helpen wij u graag verder voor een mooie tuin, waar u heerlijk kunt ontspannen! Wilt u contact met ons opnemen? Dat kan door te bellen naar 071-3612177, of door een mail te sturen naar info@tctuinextra.nl. Dan staan wij u graag te woord!