Tuinmeubelen kopen in Rijnsburg

Breng uw tuin, balkon of dakterras naar een nieuw niveau door deze te decoreren en gebruiksklaar te maken met prachtige nieuwe tuinmeubelen van TuineXtra. Dit tuincentrum heeft speciaal voor u een uitgebreid assortiment aan allerlei soorten tuinmeubelen klaarstaan. De winkel met de tuinmeubel outlet is toevallig zeer goed bereikbaar vanuit Rijnsburg, zodat u gegarandeerd slaagt in het vinden van de perfecte tuinmeubelen voor uw tuin. Bij TuineXtra vindt u onder andere de volgende tuinmeubelen:

 • Loungesets voor in de tuin, perfect om heerlijk op te ontspannen tijdens een warme zomermiddag;
 • Tuinsets en Dining sets, om heerlijk in stijl te kunnen zitten, kletsen en dineren in eigen tuin;
 • Leuke tuinbankjes, voor een warme en gemoedelijke sfeer in de tuin en een mogelijkheid tot genieten van uw tuin in alle rust;
 • Handige stapelstoelen die heerlijk zitten en makkelijk op te bergen zijn;
 • Bistrosets, uiterst geschikt voor een dagje met vrienden of vriendinnen, of eventueel een romantisch buitendinertje;
 • Nieuwe tuinkussens om uw tuinmeubelen extra comfortabel te maken;
 • En nog veel meer!

Allerlei soorten tuinmeubelen nabij Rijnsburg

Tuinmeubelen vindt u bij TuineXtra in werkelijk alle soorten en maten. Zo zijn er veel verschillende materialen waarvan tuinmeubelen gemaakt kunnen worden. Elk materiaal geeft uw tuinmeubelen een andere uitstraling, zodat u steeds precies kunt kiezen welke tuinmeubelen het mooist staan in uw tuin. Welke materialen kiest u?

 • Kunststof tuinmeubelen ogen vaak simpel doch modern. Bovendien is het materiaal goedkoop en vergt het weinig onderhoud.
 • Aluminium tuinmeubelen voorzien uw tuin van een minimalistische en elegante sfeer. Het materiaal is licht en daardoor makkelijk te verplaatsen, en ook nog eens zeer onderhoudsvriendelijk.
 • Houten tuinmeubelen zien er luxueus, huiselijk en rustiek uit. Dit materiaal kan natuurlijk vele vormen en kleuren aannemen, waardoor er voor iedereen in Rijnsburg wel de perfecte houten tuinmeubelen te vinden zijn.
 • Rotan tuinmeubelen hebben een relaxte en simpele uitstraling. Ze zitten heerlijk en zijn bovendien gemakkelijk te combineren met veel verschillende soorten tuinen.

Onderhoud uw tuinmeubelen met tips uit Rijnsburg

Voor optimaal genot van uw prachtige tuinmeubelen uit Rijnsburg is het natuurlijk wel van groot belang dat u uw tuinmeubelen voorziet in het juiste onderhoud. Welke verzorging uw tuinmeubelen nodig hebben hangt natuurlijk van het materiaal af, aangezien verschillende materialen verschillende soorten onderhoud vergen. Onderhoudsvriendelijke materialen zoals kunststof, aluminium en rotan dienen af en toe schoongemaakt te worden met een vochtige doek, of met een handig en effectief werkend reinigingsmiddel. Deze middelen zijn er in veel verschillende uitvoeringen en zijn uiteraard verkrijgbaar bij uw lokale tuincentrum, namelijk TuineXtra te Noordwijk.

Het materiaal dat het meeste onderhoud vergt is hout. Hout kan niet alleen vuil worden, maar is ook gevoelig voor schimmelvorming. Schimmel op uw houten tuinmeubelen doet zich meestal voor als donkere plekken en de kans op schimmel wordt aanzienlijk vergroot door herhaalde blootstelling aan vocht. Daarom is het raadzaam uw houten tuinmeubelen af te dekken met een passende hoes voor tuinmeubels. Deze hoezen houden vocht en vuil buiten de deur en zijn voor de beste prijzen te verkrijgen bij TuineXtra. Heeft u toch last van schimmels? Ook schimmelverwijderaars om uw tuinmeubelen mee schoon te maken zijn te verkrijgen in de winkel nabij Rijnsburg.

Leuke tuinmeubelen te vinden in Rijnsburg

Voor de beste tuinmeubelen van Zuid-Holland komt u natuurlijk naar TuineXtra in Noordwijk, nabij Rijnsburg. Hier vindt u alles wat u nodig heeft voor uw tuin, van loungesets tot tuinbankjes. Naast mooie tuinmeubels kunt u bij TuineXtra genieten van een gezellige lunchhoek, een zeer uitgebreid assortiment uiteenlopende tuinartikelen en ook een handige dierenafdeling. De winkel is bovendien zeven dagen per week geopend. Bij vragen staan onze medewerkers altijd voor u klaar. Tot ziens bij TuineXtra!

Plan uw route