TuineXtra Noordwijk

TuineXtra Noordwijk
Van Berckelweg 51
2203LA Noordwijk

Wij accepteren:

VVV cadeaukaart, Huisdieren cadeaubon en Nationale Tuinbon

TuineXtra | Kadobonnen | VVV cadeaukaart, Huisdieren cadeukaart, Nationale Tuinbon

Openingstijden

 • Maandag:
  09:00 - 18:00
 • Dinsdag:
  09:00 - 18:00
 • Woensdag:
  09:00 - 18:00
 • Donderdag:
  09:00 - 18:00
 • Vrijdag:
  09:00 - 18:00
 • Zaterdag:
  09:00 - 17:00
 • Zondag:
  12:00 - 17:00

Ons restaurant is momenteel gesloten. Wel kunt u hier een gratis kopje koffie of thee halen!

Locatie

Routebeschrijving

Contactformulier

Wij slaan uw gegevens secuur op conform onze privacy policy.

Velden met * zijn verplicht.

Hangplanten

Terrarium planten

Grote kamerplanten

Over TuineXtra

Geniet u graag van de natuur in eigen huis en tuin? Zoekt u naar een uitgebreide dierenwinkel voor alle producten die uw lieveling nodig heeft? Wilt u de planten in uw tuin van de beste verzorging voorzien, of bent u op zoek naar mooie nieuwe bloempotten? Dan bent u bij TuineXtra Noordwijk zeker aan het juiste adres! Tuincentrum TuineXtra Noordwijk is een ruim opgezet tuincentrum met een breed assortiment aan kamerplanten, buitenplantenpotterietuinhout, tuinverblijven, tuinverlichting, vijvers, gereedschap en nog veel meer. Tevens kunt u voor uw huisdier bij ons terecht. TuineXtra Noordwijk is zeer goed bereikbaar vanuit plaatsen als Katwijk en Oegstgeest.

Allerlei producten voor huis en tuin

Bij TuineXtra Noordwijk staan klantvriendelijkheid en goede service voorop! Daarom vinden wij het belangrijk dat u bij ons tuincentrum terecht kan voor tuinproducten van de hoogste kwaliteit. Bovendien kunt in onze vestiging altijd langskomen voor advies op maat over ons hele assortiment, zodat u zeker weet dat u de juiste keuze maakt. TuineXtra Noordwijk specialiseert zich al jaren in de verkoop van de mooiste planten voor huis en tuin, prachtige bloempotten in alle soorten en maten, grond en meststoffen en tuingereedschap. In onze dierenwinkel vindt u alle dierenartikelen die u nodig heeft. Kom langs onze vestiging te Noordwijk, waar u allerlei soorten prachtige planten, evenals prachtige tuinmeubelen vindt. Zo weet u zeker dat het juiste product voor u er ook tussen zit!

Kom langs bij TuineXtra Noordwijk

Kom langs bij TuineXtra Noordwijk bij u in de buurt en geniet in alle rust van het hele assortiment kamerplanten, tuinmeubilair en andere tuinproducten zoals gewasbeschermingsmiddelen dat op dit moment wordt aangeboden. Komt u er even niet helemaal uit, dan helpt ons vakkundig personeel u graag bij het maken van de beste keuze. Tijdens uw bezoek kunt u ook even tot rust komen in onze lunchhoek. U vindt ons middenin de bollenstreek tussen Noordwijk, Voorhout (Teylingen), Katwijk en Noordwijkerhout. Ook gemakkelijk te bereiken vanuit Sassenheim, Lisse en Oegstgeest. Tot ziens bij Tuincentrum TuineXtra Noordwijk.