Kunstkerstbomen

Een kunstkerstboom is ideaal als u geen zin heeft in gedoe met uitgevallen naalden en het opruimen daarvan. Tegenwoordig zijn de kunstkerstbomen niet meer van echt te onderscheiden. In ons tuincentrum in Noordwijk vindt u dan ook kunstkerstbomen in allerlei kleuren, vormen en soorten. Kleine bomen van onder de 1.75 meter tot bomen van meer dan 2 meter. Of wat dacht u van kunstkerstbomen met of zonder lampjes. Kom langs bij Tuincentrum TuineXtra voor een zeer ruim assortiment met kunstkerstbomen. Er zit vast en zeker een geschikte boom voor u bij binnen uw budget!

Wat zijn de voordelen van een kunstkerstboom?

Een kunstkerstboom is van alle gemakken voorzien! De prijs van een kunstkerstboom is vaak hoger dan een gewone kerstboom, maar binnen een paar jaar heeft u dit zeker terugverdiend. Wat zijn nog meer voordelen van een kunstkerstboom?

  • Kunstkerstbomen zijn bij ons te verkrijgen van 2 meter en hoger. Ideaal voor grote gebouwen of op kantoor.
  • Wanneer u een kunstkerstboom bij ons koopt, zit deze altijd goed en stevig verpakt in een doos. Na de feestdagen kunt u de boom dus gemakkelijk opruimen en heeft u er geen last van. 
  • Het opzetten en in model brengen van een kunstkerstboom is zo gedaan; laat het versieren maar beginnen!
  • Wist u dat er ook kunstkerstbomen zijn die al voorzien zijn van kerstverlichting. Dat is natuurlijk heel erg handig, omdat u niet met een los snoer kerstverlichting aan de slag hoeft. Nooit meer verlichting wat in de knoop zit... Perfect!
  • Kunstkerstbomen zijn er zelfs in verschillende kleuren. Doe dus gerust eens wat anders!

Bent u benieuwd geworden naar onze kunstkerstbomen? Kom dan eens langs in Noordwijk en bekijk zelf ons ruime assortiment!

Tuincentrum TuineXtra | Noordwijk | Kunstkerstbomen

Versier uw kunstkerstboom met kerstverlichting en kerstdecoratie

Wanneer de kunstkerstboom dan in huis staat, is de volgende stap natuurlijk om de boom te versieren. Bij Tuincentrum TuineXtra vindt u een ruime afdeling met kerstdecoratie in allerlei verschillende kleuren, trends en stijlen en binnen verschillende budgetten. Wilt u groots uitpakken, dan is dat zeker mogelijk met veel verschillende ornamenten, maar wilt u een ander kleurthema dit jaar, dan komt u met wat basisballen en enkele extra ornamenten ook een heel eind! Eén ding is zeker: u kunt zelf de kunstkerstboom versieren zoals u dat wilt! Op onze kerstafdeling vindt u diverse soorten kerstversiering en kerstverlichting. Kom dus inspiratie opdoen!

Tuincentrum TuineXtra | Noordwijk | Kunstkerstbomen

Kunstkerstboom kopen in Noordwijk bij TuineXtra

Woont u in de Bollenstreek? In de buurt van Lisse, Katwijk, Sassenheim of Voorhout en zoekt u een kunstkerstboom van zeer goede kwaliteit? Dan is het zeker de moeite waard om een bezoekje aan ons tuincentrum te brengen. Hier vindt u vele soorten kunstkerstbomen én kunt u met eigen ogen zien dan kunstbomen niet van echt te onderscheiden zijn. U bent bij ons van harte welkom om inspiratie op te doen! Heeft u nu misschien al vragen over onze kunstkerstbomen? Bel gerust naar 071-3612177 of stuur een mailtje naar: [email protected].

Openingstijden

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kerstartikelen