Lemax kersthuisjes

Dompel uzelf onder in de betoverende wereld van Lemax kersthuisjes en kerstdorpen bij Tuinextra, waar magie tot leven komt zonder uw budget te belasten. Onze collectie Lemax kersthuisjes biedt de perfecte mogelijkheid om uw eigen kerstdorp op te bouwen, stap voor stap, jaar na jaar.

50% korting op alles van Lemax! OP=OP!

Bij TuineXtra omarmen we de magie van kerst met onze betoverende Lemax kersthuisjescollectie. Deze prachtige miniatuurdorpjes brengen de feestelijke sfeer van kerst tot leven in uw huis. En het wordt nog beter: we bieden nu een ongelofelijke korting van maar liefst 50% op alles van Lemax. Verwen uzelf en uw geliefden met deze schitterende decoraties en creëer een winterwonderland dat nog lang in herinnering zal blijven. Kerst komt vroeg dit jaar bij TuineXtra, dus mis deze kans niet om uw huis te transformeren in een betoverend kerstparadijs!

Stap voor stap een kerstdorp bouwen

Stap voor stap een kerstdorp bouwen wordt een onvergetelijke traditie voor het hele gezin. Begin klein en laat uw dorp groeien naarmate de jaren verstrijken. Bij Tuinextra vindt u een breed scala aan Lemax kersthuisjes en decoraties om uw dorp uit te breiden en te personaliseren. Van schilderachtige huisjes tot sfeervolle verlichting, wij hebben alles wat u nodig heeft om een magische kerstsfeer te creëren.

Stap 1: Inspiratie opdoen
Begin met het verzamelen van inspiratie. Blader door kerstmagazines, zoek online naar afbeeldingen van kerstdorpen en bezoek kerstmarkten om ideeën op te doen voor het ontwerp en de lay-out van uw kerstdorp.

Stap 2: Kies een Locatie
Bepaal waar u uw kerstdorp wilt plaatsen. Dit kan een tafel, vensterbank, schap of een speciale kersttafel zijn. Onder en rondom de kerstboom is ook een hele mooie plek! Zorg ervoor dat de locatie voldoende ruimte biedt voor uw kerstdorp en dat deze goed zichtbaar is.

Stap 3: Verzamel Materialen en Decoraties
Ga op zoek naar Lemax kersthuisjes, kerstbomen, straatlantaarns, figuren en andere decoratieve elementen. Zorg ervoor dat u genoeg variatie heeft om een realistisch kerstdorp te creëren. Denk ook aan verlichting, zoals LED-lampjes, om een gezellige sfeer te creëren.

Stap 4: Maak een Plan
Schets op papier de indeling van uw kerstdorp. Bepaal waar elk huisje, elke boom en elk figuur zal worden geplaatst. Dit helpt u om een overzicht te krijgen van hoe uw kerstdorp eruit zal zien.

Stap 5: Begin met de Basis
Plaats een ondergrond op de locatie waar u uw kerstdorp wilt bouwen. Dit kan een wit tafelkleed, een stuk witte stof of een speciale kerstdorp-ondergrond zijn. Zorg ervoor dat de ondergrond er sneeuwachtig uitziet.

Stap 6: Bouw de Structuur
Begin met het plaatsen van de kersthuisjes op de ondergrond. Zorg ervoor dat u hoogtes en dieptes creëert om een realistisch landschap te vormen. Gebruik kleine verhogingen zoals boeken of kartonnen dozen om hoogteverschillen te maken.

Stap 7: Voeg Decoraties Toe
Plaats kerstbomen, straatlantaarns, figuren en andere decoraties rond de huisjes. Probeer een natuurlijke uitstraling te creëren door de decoraties op een willekeurige manier te plaatsen.

Stap 8: Verlichting Toevoegen
Installeer LED-lampjes om uw kerstdorp te verlichten. Plaats de lampjes onder de huisjes, langs de straten en in de bomen om een warme en uitnodigende sfeer te creëren.

Stap 9: Voeg Details Toe
Voeg kleine details toe aan uw kerstdorp, zoals mini-cadeautjes, sneeuwvlokken of dierenfiguren. Deze details brengen uw kerstdorp tot leven.

Stap 10: Geniet van uw Kerstdorp
Schakel de verlichting in en bewonder uw prachtige kerstdorp. Geniet van de feestelijke sfeer en de gezelligheid die het brengt tijdens de feestdagen. Vergeet niet om uw kerstdorp jaarlijks uit te breiden en nieuwe elementen toe te voegen om het nog specialer te maken.

Een kerstdorp bij elkaar sparen is niet alleen leuk, maar het zorgt ook voor een warme en gezellige sfeer in uw huis tijdens de feestdagen. Elk jaar voegt u nieuwe elementen toe, waardoor uw kerstdorp steeds indrukwekkender wordt. En bij Tuinextra begrijpen we het belang van scherp geprijsde kerstversieringen. Onze Lemax kersthuisjes zijn betaalbaar, zodat u uw dorp kunt laten groeien zonder uw budget te overschrijden.

Tuincentrum TuineXtra | Noordwijk | Lemax kersthuisjes

De voordelen van een kerstdorp

De voordelen van een kerstdorp in huis zijn talrijk. Het brengt families samen, stimuleert de creativiteit en zorgt voor een gezellige sfeer. Bovendien biedt het een prachtige achtergrond voor uw kerstvieringen en creëert het onvergetelijke herinneringen voor jong en oud. Samen aan kerstdorpen werken is een heerlijke bezigheid wat jaar na jaar terugkomt. Tradities ontstaan en deze geven u een warm gevoel.

Ontdek de magie van Lemax kersthuisjes en kerstdorpen bij Tuinextra, waar betaalbaarheid en traditie samenkomen. Begin uw eigen kerstavontuur vandaag nog en maak van de feestdagen een tijd van verwondering en vreugde, terwijl u geniet van scherp geprijsde kerstdecoraties die de harten van iedereen zullen verwarmen. 

kersthuisjes-kopen-tuinextra

Lemax kersthuisjes kopen bij Tuincentrum TuineXtra

Lemax kersthuisjes kopen doet u natuurlijk bij Tuincentrum TuineXtra. Kom langs om het ruime assortiment te bekijken en sta versteld van de verschillende mogelijkheden. Of u nu uw bestaande kerstdorp wilt uitbreiden of enkel een kersthuisje voor op de vensterbank wilt: bij ons kan het allemaal! Mocht u vragen hebben over het assortiment, vraag dan gerust hulp aan één van onze medewerkers. Zij staan voor u klaar! Ook kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Wij hopen u snel terug te zien! 

Openingstijden

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kerstartikelen