Lemax kersthuisjes

Tuincentrum Noordwijk | Planten, dierenartikelen, tuinmeubelen, vijverartikelen en meer!

Lemax kersthuisjes zijn een goede manier om meer sfeer in huis te brengen tijdens de kerstdagen. Sommige huisjes zijn verlicht, terwijl andere zelfs voorzien zijn van een muziekje. Bij Tuincentrum TuineXtra vindt u diverse soorten kersthuisjes om een gezellig miniatuur kerstdorp te creëren. Maak een compleet kerstdorp met de bijbehorende accessoires zoals mini kerstbomen en straatlantaarns. Kom langs bij ons tuincentrum in Noordwijk om het gehele aanbod te komen bekijken. 

Zelf een kerstdorp bouwen met Lemax kersthuisjes

Zelf een miniatuur kerstdorp bouwen met Lemax kersthuisjes is simpeler dan gedacht. Natuurlijk kun je ook één of enkele kersthuisjes bij elkaar onder de kerstboom plaatsen voor een gezellig effect. Echter, het is ontzettend makkelijk om met de volgende artikelen een kerstdorp te bouwen:

  • Kerstkleed
  • Stuk karton
  • Kersthuisjes
  • Nepsneeuw
  • Schaar

Tuincentrum TuineXtra | Noordwijk | Lemax kersthuisjes

Begin met het knippen van gaten op de plekken waar u de kersthuisjes wilt plaatsen. U kunt gemakkelijk een schets maken op het karton, aangezien dit niet zichtbaar blijft. Doe de draden van de kersthuisjes door de gaten en steek de stekkers in het stopcontact. Drapeer het kerstkleed naar keuze over het karton en begin met het versieren van uw kerstdorp met nepsneeuw en eventuele accessoires. Naast een kerstkleed over het karton draperen kunt u het karton ook beschilderen. Maak van uw huis een sfeervol winterparadijs met alle kerstartikelen van Tuincentrum TuineXtra. 

kersthuisjes-kopen-tuinextra

Lemax kersthuisjes kopen bij Tuincentrum TuineXtra

Lemax kersthuisjes kopen doet u natuurlijk bij Tuincentrum TuineXtra. Kom langs om het ruime assortiment te bekijken en sta versteld van de verschillende mogelijkheden. Of u nu uw bestaande kerstdorp wilt uitbreiden of enkel een kersthuisje voor op de vensterbank wilt: bij ons kan het allemaal! Mocht u vragen hebben over het assortiment, vraag dan gerust hulp aan één van onze medewerkers. Zij staan voor u klaar! Ook kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Wij hopen u snel terug te zien! 

Openingstijden

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kerstartikelen