Grote kamerplanten

Groen in huis doet een mens goed! Met een paar grote kamerplanten creëert u al heel snel een huiselijk én urban jungle gevoel. Grote kamerplanten zijn natuurlijk heel goed te combineren met kleinere kamerplanten, zoals cactussen en vetplanten. Bij Tuincentrum TuineXtra in Noordwijk bent u op het juiste adres voor grote kamerplanten. Onze kamerplanten zijn van zeer goede kwaliteit en zijn bij ons verkrijgbaar voor scherpe prijzen. Komt u snel langs om ons assortiment te bekijken?

Top 3 grote kamerplanten

In ons tuincentrum in Noordwijk vindt u ontzettend veel verschillende soorten grote kamerplanten. Maar wij hebben speciaal voor u een top 3 samengesteld:

  • Monstera - Deze grote kamerplant wordt ook wel Gatenplant genoemd. Dit komt door de grote opvallende gaten in het blad, maar dit is tegelijkertijd ook een kenmerk van deze kamerplant. De Monstera zuivert de lucht én is qua verzorging super simpel: niet veel water en staat het liefst op een plek in halfschaduw.
  • Yucca - De Yucca heeft een stoere uitstraling en wordt ook wel Palmlelie genoemd. Eigenlijk een gekke Nederlandse naam, want de Yucca is helemaal geen palm. De Yucca kan zeker tegen een stootje en staat het liefst op een plek met voldoende zonlicht. Water geven is super easy: één keer in de 2 tot 6 weken is voldoende en alleen water geven wanneer de grond helemaal droog is.
  • Ficus - De Ficus familie bestaat uit ontzettend veel verschillende soorten. Over het algemeen moet de grond van de Ficus licht vochtig zijn en de plant heeft behoefte aan veel zonlicht; zo'n 5 uur direct zonlicht per dag.

Tuincentrum TuineXtra | Noordwijk | Grote kamerplanten

De voordelen van grote kamerplanten

Kamerplanten geven uiteraard een gezellige sfeer in huis. Maar wist u dat grote kamerplanten ook nog vele andere voordelen hebben. We hebben ze voor u op een rij gezet:

  • Grote kamerplanten zorgen voor een betere akoestiek in de ruimte. Dit komt door de bladeren van de plant.
  • Uit onderzoek is gebleken dat planten rust uitstralen en door grote kamerplanten in huis te zetten, wordt stress en angst vermindert.
  • Met kamerplanten in huis wordt de kans op verkoudheid en keelpijn verlaagd met maar liefst 30%! Dit komt omdat de planten de luchtvochtigheid verhogen en hierdoor aanwezige stofdeeltjes in huis verminderen.
  • Gezonde lucht is belangrijk en door een aantal grote kamerplanten in huis te zetten. Kamerplanten nemen namelijk de schadelijke stoffen ui de lucht en breken deze weer af.

Grote kamerplanten voor op kantoor

Wist u dat grote kamerplanten ook perfect op kantoor passen? Op kantoor zitten veel mensen bij elkaar en daarom is het zeker in een werkruimte goed dat de lucht wordt gefilterd en zuurstof wordt geproduceerd. Daarnaast hebben kantoorplanten een groot voordeel dat de luchtkwaliteit wordt verbeterd en de luchtvochtigheid wordt geregeld. Daarnaast is het bewezen dat grote kamerplanten op kantoor stressverlagend werken en goed zijn voor de creativiteit. Kortom, het kan echt geen kwaad om eens wat grote kamerplanten aan te schaffen het uw kantoor op te pimpen. Wilt u graag advies over welke grote kamerplanten u kunt kiezen voor op uw kantoor? Onze medewerkers op onze kamerplanten afdeling helpen u graag en geven graag advies. Liever telefonisch uw vragen stellen? Dat kan door te bellen naar: 071-3612177.

Tuincentrum TuineXtra | Noordwijk | Grote kamerplanten

Koop grote kamerplanten bij TuineXtra in Noordwijk

Wilt u dus graag grote kamerplanten kopen voor in uw woonkamer, slaapkamer of misschien zelfs bij u op kantoor? Breng dan snel een bezoekje aan ons tuincentrum in Noordwijk. In onze winkel vindt u een zeer ruime kamerplanten afdeling waar u niet om de grote kamerplanten heen kunt. Al onze grote kamerplanten hebben wij voor u gepresenteerd. Maak het plaatje helemaal compleet door er meteen een passende pot bij te zoeken. Voor kamerplanten inspiratie bent u bij ons op het juiste adres. Bekijk daarom snel onze actuele openingstijden en dan hopen we u snel te zien in onze winkel!

Meer over bloeiende kamerplanten

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kamerplanten