Vaste planten

Vaste planten kunnen de basis vormen in uw tuin. U kunt vaste planten in een border, bloembak of simpele pot in de tuin of op het balkon kwijt. Een paar kwalitatief goede vaste planten kunnen een investering zijn, maar u heeft er in vrijwel alle gevallen jaren plezier van. Vaste planten zijn te koop in allerlei kleuren, soorten en vormen. Zo weet u zeker dat er een mooie plant voor bij u op het balkon, op het terras of in de tuin tussenzit. Kom langs bij ons tuincentrum in Noordwijk om ons gehele assortiment vaste planten te bekijken en wordt verrast door ons ruime aanbod. Op onze afdeling buitenplant vindt u onder andere de volgende soorten vaste planten:

  • Wintergroene vaste planten
  • Bloeiende vaste planten
  • Vaste planten zon
  • Vaste planten schaduw
  • En nog veel meer...

Populaire vaste planten

In ons assortiment vindt u verschillende soorten vaste planten, van populaire vaste planten tot vaste planten die u minder vaak in tuinen ziet. Wij vinden het belangrijk dat u de juiste keuze kunt maken, hierdoor voorzien wij u van een ruim assortiment. Vaste planten in de tuin zorgen het hele jaar door voor sfeer en gezelligheid. Om het voor u makkelijker te maken om de juiste vaste plant te kopen, heeft onze plantenexpert een top 3 opgesteld:

  • Lavendel: de lavendel is een vaste plant die bloeit van augustus tot oktober en zal ervoor zorgen dat er meer vlinders bij u in de tuin komen! De paarse bloemen van deze vaste plant met dunne stengels kunnen maar liefst acht centimeter lang worden. Door de sierwaarde en het feit dat deze bloeiende vaste plant niet hoger dan een meter wordt, is deze ideaal voor in een border!  Ook valt de lavendel onder de categorie wintergroene vaste planten.
  • Tuingeranium: bent u op zoek naar een vaste plant die in veel verschillende kleuren te koop is? Dan is de tuingeranium de beste optie voor u. Fleur uw tuin op met deze prachtige bloeiende vaste plant.
  • Maagdenpalm: deze vaste plant is enorm veelzijdig. De plant kan in de zon of schaduw staan en is een wintergroene vaste plant. De maagdenpalm is een bodembedekker die maximaal 20 centimeter hoog zal worden.

Heeft u meer advies nodig over welke vaste planten er allemaal zijn? Kom dan langs bij ons tuincentrum in Noordwijk om ons complete assortiment vaste planten te bekijken. 

vaste-planten-noordwijk

Vaste planten kopen Noordwijk

Vaste planten kopen in Noordwijk doet u natuurlijk bij Tuincentrum TuineXtra. Wij verkopen vaste planten voor de juiste prijs! Of u nu op zoek bent naar een vaste plant in de zon of een vaste plant voor in de schaduw; Tuincentrum TuineXtra heeft het allemaal. Breng nu een bezoekje aan ons tuincentrum en bekijk alle vaste planten uit ons assortiment. 

Advies nodig of vragen over vaste planten? Kom naar TuineXtra

Heeft u advies nodig of vragen over ons assortiment vaste planten? Kom naar ons tuincentrum in Noordwijk en stel gerust al uw vragen aan één van onze medewerkers. Wij helpen u graag met het uitzoeken van de perfecte vaste planten voor uw tuin. Bent u naast vaste planten ook op zoek naar éénjarige planten? Ook deze vindt u op onze afdeling buitenplanten. Hopelijk tot ziens!

Bekijk meer productgroepen in de categorie Buitenplanten