Kerstverlichting

Op zoek naar sfeervolle kerstverlichting? Kunnen uw huis en tuin dus wel wat extra lichtjes gebruiken met de kerst? In ons tuincentrum vindt u kerstverlichting in allerlei soorten, maten en voor verschillende prijzen. Wilt u LED verlichting, flikkerende of gekleurde lichtjes of juist kerstverlichting op batterij? Of twijfelt u nog over welke kerstverlichting het beste in uw huis past? Kom langs bij Tuincentrum TuineXtra en vraag gerust een van onze medewerkers naar de mogelijkheden.

Kerstverlichting voor binnen

Wanneer u aan kerst denkt, dan horen daar uiteraard ook sfeervolle kerstverlichting bij. Bent u op zoek naar kerstverlichting voor binnen? Dan bent u bij TuineXtra in Noordwijk aan het juiste adres. Wij hebben een zeer ruim assortiment met onder andere kerstboomverlichting in verschillende kleuren. Een tip van ons: let op de hoogte en breedte van de kerstboom voor het kiezen van de juiste kerstverlichting. In onze winkel geven wij u graag advies welke kerstboomverlichting het best bij uw kerstboom past. Wist u dat LED verlichting momenteel erg populair is? Dat snappen wij wel! LED kerstverlichting is namelijk heel zuinig en gaat lang mee. Kerstverlichting voor binnen is er in verschillende soorten. Het verschil tussen de soorten verlichting zit in het aantal lampjes. Bij ons vindt u de volgende soorten verlichting:

  • Clusterverlichting
  • Microclusterverlichting
  • Snoerverlichting

Tuincentrum TuineXtra | Noordwijk | Kerstverlichting

Buiten kerstverlichting bij TuineXtra

Naast de kerstverlichting voor binnen vindt u bij ons ook buiten kerstverlichting. Hoe leuk is het om ook buitenshuis de boel flink te versieren en gezellig te maken. In de periode van het jaar dat het al vroeg donker is, maakt u het met buitenverlichting extra gezellig op straat! In ons tuincentrum vindt u kerstverlichting voor in de boom in de voor- of achtertuin, maar ook ijspegels voor aan de dakgoot of langs het raam. Of wat dacht u van lichtfiguren of een mooie lichtslang? Met kerstverlichting voor buiten geniet u tijdens de donkere dagen van sfeer in uw tuin. Benieuwd naar het complete assortiment? Kom langs en bezoek onze kerstshow!

Tuincentrum TuineXtra | Noordwijk | Kerstverlichting

Kerstverlichting kopen? Kom naar TuineXtra in Noordijk!

Woont u in de buurt van Sassenheim, Lisse of Voorhout en zoekt u kerstverlichting? Bezoek dan de kerstshow bij TuineXtra in Noordwijk. Ons tuincentrum vanaf begin november omgetoverd tot een sfeervol kerstparadijs waar u alles kunt voor de kerst. Denk aan kerstbomen, kunstkerstbomen, Lemax kersthuisjes en kerstversiering. Bekijk de openingstijden van onze winkel en hopelijk zien we u snel!

Openingstijden

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kerstartikelen