Knaagdieren

Tuincentrum Noordwijk | Planten, dierenartikelen, tuinmeubelen, vijverartikelen en meer!

In onze dierenwinkel in Noordwijk vindt u alles wat u nodig heeft voor uw konijn, hamster, cavia of muis. Knaagdieren zijn gewilde huisdieren en wij bij Tuincentrum TuineXtra begrijpen wel waarom. Deze kleine dieren zijn vaak erg tam en zijn makkelijk gelukkig te maken. Om uw knaagdieren gezond en gelukkig te houden, kunt u bij Tuincentrum TuineXtra terecht. Wordt lid van onze klantenkaart en krijg extra aanbiedingen op al uw knaagdieren benodigdheden! Kom langs om het complete assortiment in onze dierenwinkel te bekijken. 

Dierenwinkel Noordwijk: alles voor uw konijn, cavia, hamster of muis

Onder knaagdieren vallen verschillende kleine dieren, waaronder konijnen, cavia's, hamsters en muizen. Welk dier u ook in huis heeft of van plan bent aan te schaffen: Tuincentrum TuineXtra heeft precies wat u zoekt. Mocht u binnenkort een knaagdier willen aanschaffen, dan heeft u onder andere de volgende artikelen nodig:

  • Een hok. Het klinkt misschien logisch dat een konijn een groter hok nodig heeft dan een hamster, maar mocht u niet goed weten welk hok het best bij uw knaagdier past, vraag dan gerust hulp bij onze medewerkers in het tuincentrum. 
  • Bodembedekking. Een kaal hok is natuurlijk niet fijn voor een knaagdier. Per knaagdier verschilt de voorkeur voor de soort bodembedekking; houd hier rekening mee.
  • Accessoires voor in het hok. Een hok zelf is niet genoeg voor een knaagdier. Sommige knaagdieren zoals konijnen vervelen zich erg snel. U zult de knaagdieren genoeg aandacht moeten geven en als dit even niet lukt genoeg speeltjes of looprennen plaatsen in het hok. 
  • Voeding voor knaagdieren. Konijnen knabbelen het liefst de hele dag aan vers hooi, terwijl hamsters complete hamstervoeding nodig hebben. Cavia's kunnen van zichzelf geen vitamine C nodig en hebben dus extra groente en fruit nodig om een gezonde levensstijl te kunnen volgen. 
  • Liefde en aandacht! Dit kunt u natuurlijk niet bij ons in de dierenwinkel kopen, maar heeft uw knaagdier wel hard nodig. 

Houdt er altijd rekening mee dat sommige knaagdieren niet goed zichzelf kunnen vermaken. Cavia's hebben bijvoorbeeld altijd een maatje nodig! Heeft u al een knaagdier in huis en wilt u deze eens extra verwennen of is uw knaagdier toe aan een nieuw hok? Ook dan bent u van harte welkom bij onze dierenwinkel in Noordwijk. 

knaagdieren-konijn-muis

Knaagdierenvoer kopen van goede kwaliteit

Bij ons tuincentrum in Noordwijk bent u op het juiste adres voor verschillende soorten knaagdierenvoer en snacks. Met het juiste dieet blijft uw knaagdier gezond en kunt u nog langer van zijn of haar gezelschap genieten. Weet u niet goed welk voer het best is voor uw konijn? Of wilt u tips over de hoeveelheid voer die uw konijn of hamster krijgt? Vraag gerust hulp aan één van onze medewerkers. Dit zijn net zulke dierenliefhebbers als u! 

knaagdieren-hamster-cavia

Vragen over de benodigdheden voor uw knaagdier?

Heeft u vragen over de verzorging van uw knaagdier? Of wilt u meer weten over ons assortiment voor knaagdieren? Kom gerust langs bij onze dierenwinkel in Noordwijk of neem contact met ons op. Wij hopen u snel terug te zien bij Tuincentrum TuineXtra in Noordwijk! Natuurlijk vindt u hier ook alles voor uw overige huisdieren

Bekijk meer productgroepen in de categorie Dier