Potterie

Op de potterie-afdeling van Tuincentrum TuineXtra vindt u diverse soorten aardewerk, glaswerk en meer. Bloemen en planten kunnen natuurlijk geen plek in huis vinden zonder een bijpassende bloempot! Naast het feit dat bloempotten erg functioneel zijn, brengen deze ook veel sfeer in huis. Kiest u voor een bloempot in de kleuren van uw interieur? Of bent u juist op zoek naar een bloempot in een aparte kleur met unieke print? Bij Tuincentrum TuineXtra in Noordwijk vindt u het allemaal. Kom langs om het complete assortiment bloempotten te bekijken. 

Bloempot voor binnen kopen in Noordwijk

Een bloempot voor binnen kopen doet u natuurlijk bij Tuincentrum TuineXtra. Fleur uw huis op met bloempotten voor binnen in allerlei maten en soorten. In ons assortiment bloempotten voor binnen vindt u onder andere de volgende soorten:

  • Kunststof bloempotten voor binnen
  • Keramieken bloempotten voor in huis
  • Diverse manden die geschikt zijn als bloempot
  • Glazen vazen en schalen voor bloemen of een orchidee

De bloempotten voor binnen herkent u aan het feit dat deze niet voorzien van een zogenaamd drainagegat. Het water kan zo niet uit de planten pot lopen en dat scheelt schoonmaken! Verder zijn de bloempotten voor binnen in allerlei kleuren te koop, waardoor er voor uw kamerplant vast en zeker een geschikte bloempot te vinden is. De kunststof bloempotten hebben onder andere als voordeel dat deze lichtgewicht zijn. De keramieken bloempotten brengen een rustieke en natuurlijke sfeer in huis en zijn vaak relatief goedkope bloempotten. Mandwerk en glazen vazen zijn geschikt voor ieder interieur. De manden uit ons assortiment kunnen niet alleen als planten pot gebruikt worden, maar ook als statement voor uw interieur. Kom gerust langs bij ons tuincentrum in Noordwijk om de bloempotten voor binnen te bekijken. 

bloempot-binnen-kopen

Bloempotten en plantenbakken voor buiten

Bij Tuincentrum TuineXtra kunt u niet alleen terecht om uw huis op te fleuren met de mooiste bloempotten. Tuincentrum TuineXtra biedt een ruim assortiment aan bloempotten en plantenbakken die geschikt zijn voor uw tuinplanten. Deze bloempotten zijn wél voorzien van drainagegat, waardoor het overtollige water weg kan lopen en de pot niet stukvriest in de winter. Of u nu op zoek bent naar een grote stenen bloempot voor buiten, of toch liever een kunststof bloempot buiten in de tuin hebt staan: bij Tuincentrum TuineXtra is het allemaal mogelijk. Waar je voorkeur ook naar uit gaat, bij ons tuincentrum in Noordwijk is van alles te vinden. 

bloempot-buiten-kopen

Bezoek onze potterie bij Tuincentrum TuineXtra in Noordwijk

Het assortiment bloempotten voor binnen en buiten wordt ieder seizoen weer aangevuld met de nieuwste, trendy potten. Hierdoor is een bezoek aan ons tuincentrum altijd weer een goed idee. Is het tijd om die snelgroeiende plant te verpotten? Ook voor grote bloempotten tegen een zacht prijsje bent u bij ons op het juiste adres. Heeft u vragen over het assortiment bloempotten voor binnen en buiten? Kom dan langs bij ons tuincentrum in Noordwijk of neem contact met ons op. Onze medewerkers staan graag voor u klaar en helpen u bij het vinden van de perfecte bloempot! Hopelijk tot ziens bij Tuincentrum TuineXtra. 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Assortiment