Luchtzuiverende planten

Luchtzuiverende planten zorgen ervoor dat de lucht in huis wordt gezuiverd. De natuurlijke luchtverfrissers produceren niet alleen zuurstof, maar zetten ook voor een schonere lucht in huis. Bent u toe aan nieuwe planten voor binnen en wilt u planten die voor een schonere lucht zorgen? Kom dan langs bij Tuincentrum TuineXtra in Noordwijk om uit de verschillende soorten luchtzuiverende planten te kiezen. 

Luchtzuiverende planten voor op kantoor

Op kantoor is het vaak lastig om schone en frisse lucht binnen te krijgen. Luchtzuiverende planten zijn de ideale oplossing voor een schonere lucht in uw werkomgeving. Deze kamerplanten nemen schadelijke stoffen op via hun bladeren en slaan deze op in de wortel. De schadelijke stof wordt via de wortel of plant afgebroken en op deze manier wordt de lucht op kantoor of in huis gezuiverd. De luchtzuiverende planten zijn niet alleen geschikt voor op kantoor; deze planten zijn ook prachtig en functioneel voor in huis. Wellicht voor uw kantoor aan huis! Kom langs bij ons tuincentrum in Noordwijk om de diverse luchtzuiverende kamerplanten te bekijken. 

Tuincentrum TuineXtra | Luchtzuiverende kamerplanten | Luchtzuiverende planten

De beste luchtzuiverende planten

Er bestaan verschillende soorten kamerplanten die de lucht zuiveren, maar er zijn er drie die dit het allerbeste doen! De luchtzuiverende werking van deze kamerplanten is natuurlijk ontzettend handig, maar deze planten brengen ook nog eens sfeer en kleur in huis of op kantoor. De beste luchtzuiverende planten zijn:

  • De Lepelplant: Deze luchtzuiverende plant is een plant die in veel huishoudens een plekje heeft. De Lepelplant is makkelijk te verzorgen, aangezien de bladeren gaan hangen als de plant water wilt. Houd een oogje in het zeil en u weet precies wanneer u deze plant moet voorzien van een scheut water. Deze sierlijke luchtzuiverende plant zuivert de lucht als de beste!
  • De Sansevieria: De Sansevieria is een moderne plant met lange, groene stengels. De plant heeft net als de Lepelplant een goede luchtzuiverende werking en ziet er ook nog eens erg sfeervol uit.
  • De Krulvaren: Deze kamerplant heeft weinig verzorging nodig en brengt rust in huis. Door de Krulvaren in huis te halen zorgt u niet alleen voor een zuivere lucht, maar ook voor een jungle look. De weelderige bladeren doen denken aan de natuur en maakt de Krulvaren de ultieme luchtzuiverende kamerplant. 

Breng een bezoek aan ons tuincentrum in Noordwijk om de verschillende luchtzuiverende kamerplanten te bekijken. Vrijwel iedere plant in ons tuincentrum is voorzien van informatie, waardoor u goed kunt aflezen of de plant luchtzuiverend is en wat voor verzorging de plant nodig heeft. Wel zo makkelijk!

Tuincentrum TuineXtra | Luchtzuiverende kamerplanten | Luchtzuiverende planten

Luchtzuiverende kamerplanten kopen bij Tuincentrum TuineXtra

Voor luchtzuiverende kamerplanten bent u bij Tuincentrum TuineXtra op het juiste adres. Kom langs om het uitgebreide aanbod bij ons tuincentrum in Noordwijk te bekijken. Voor trendy bloempotten kunt u op onze potterie afdeling terecht. Hier vindt u allerlei soorten bloempotten om uw interieur op te fleuren. Heeft u vragen over het assortiment luchtzuiverende kamerplanten of bloempotten? Neem dan contact met ons op of vraag hulp aan één van onze medewerkers. Wij helpen u graag verder. Hopelijk tot snel bij Tuincentrum TuineXtra!

Meer over grote kamerplanten

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kamerplanten