Kamerplanten

Tuincentrum Noordwijk | Planten, dierenartikelen, tuinmeubelen, vijverartikelen en meer!

Kamerplanten zijn dé accessoires wat niet mag missen in uw woonkamer. Kamerplanten brengen een persoonlijk en gezellige sfeer in huis en maken van een huis echt een thuis. Naast dat het echte sfeermakers zijn, dragen kamerplanten ook bij aan een goed klimaat. Ze zorgen namelijk voor zuurstof in huis. Door de mooie kleuren, aparte vormen of de kleurrijke bloemen, kunnen planten u intens laten genieten. Van bloeiende tot groene kamerplanten en van cactussen tot vetplanten: Tuincentrum TuineXtra heeft het allemaal. Bent u nieuwsgierig geworden? U bent van harte welkom in onze winkel!

Bijzondere vormen en decoratieve stekels: de cactus

Bent u toch op zoek naar een andere soort kamerplant? Kies dan voor een cactus! Ook cactussen passen in elk interieur en staan bekend om hun bijzondere vormen, decoratieve stekels en in sommige gevallen: hun felle kleuren. Zet een paar cactussen bij elkaar, wat een leuk effect geeft. Een ander groot voordeel is dat cactussen ook goed te verzorgen zijn. Tijdens de groeiperiode van de cactus moet u één keer per week water geven. In de winter hoeft dit maar één keer in de twee weken. Wij raden u aan om voor de cactussen speciaal cactusgrond te gebruiken. Deze potgrond voldoet aan de speciale eisen van een cactus.

Kleur in huis met bloeiende kamerplanten

Zoekt u een kamerplant met wat meer kleur? Dan vindt u bij ons in Noordwijk een ruim aanbod met bloeiende kamerplanten. Dit zijn echt sfeermakers en daarom onmisbaar in huis. Daarnaast doen zij het ook goed aan uw binnenklimaat. U kunt wel maandenlang genieten van goede en mooie bloeiende kamerplanten. U moet er rekening mee houden dat veel bloeiende kamerplanten uit tropische of subtropische landen komen. Ze houden namelijk van warmte en de zon, dus geef ze dan ook een goede plek in huis. 

Tuincentrum TuineXtra | Noordwijk | Kamerplanten kopen

Prachtig blad en mooi groen: groene kamerplanten

Kenmerkend aan de groene kamerplanten is dat deze vaak mooie bladeren hebben. Daardoor brengen groene kamerplanten echt sfeer in huis. Veel groene kamerplanten zijn niet veeleisend als het gaat om de standplaats in huis, maar zet ze niet in de volle zon. Een tip: Hoe lichter de kleur van het blad, hoe meer licht de plant nodig heeft. Bij Tuincentrum TuineXtra in Noordwijk vindt u ook plantenvoeding speciaal voor groene kamerplanten. Kom langs en vraag gerust om advies aan één van onze medewerkers.

Tuincentrum TuineXtra | Noordwijk | Kamerplanten kopen

Prachtige planten arrangementen bij Tuincentrum TuineXtra

Bent u op zoek naar een cadeau? Of wilt u uzelf eens verwennen? Bij ons tuincentrum in Noordwijk vindt u kant- en klare planten arrangementen. Zoekt u iets speciaals? U kunt ook altijd een arrangement zelf samenstellen. Wij hebben een ruim assortiment met plantenbakjes, vazen en manden waar u uit kunt kiezen. Er is voor ieder wat wils! Wanneer u zelf een arrangement samenstelt, laat u dan goed adviseren welke planten bij elkaar kunnen.

Tuincentrum TuineXtra | Noordwijk | Kamerplanten kopen

Oppot-service bij Tuincentrum TuineXtra in Noordwijk

Heeft u in ons tuincentrum een mooie kamerplant gevonden met een bloempot? Wij zetten hem graag voor u in de pot. Wanneer u thuiskomt, kunt u de plant meteen een mooie plek geven. Daarnaast scheelt het u een hoop werk en rommel. Wilt toch liever thuis de kamerplant in een pot zetten? Laat onze medewerkers u dan informeren welke potgrond u het best kunt gebruiken. Wij hebben namelijk ook speciaal potgrond waar voedingsstoffen inzitten die uw kamerplant een extra boost geeft.

Kamerplanten kopen nabij Noordwijk? Kom langs bij Tuincentrum TuineXtra

Voor kamerplanten van zeer goede kwaliteit en voor een scherpe prijs bent u bij Tuincentrum TuineXtra op het juiste adres. Kom gerust eens lans en bekijk ons aanbod kamerplanten. Vragen over de verschillende planten? Onze medewerkers staan voor u klaar! Zien we u snel bij Tuincentrum TuineXtra?