Bloeiende kamerplanten

Tuincentrum Noordwijk | Planten, dierenartikelen, tuinmeubelen, vijverartikelen en meer!

Bent u op zoek naar de mooiste bloeiende kamerplanten van de omgeving Noordwijk? Tuincentrum TuineXtra heeft precies wat u zoekt. In ons assortiment vindt u ontzettend veel verschillende soorten bloeiende kamerplanten die uw interieur direct opfleuren. Niet alleen zijn bloeiende kamerplanten namelijk goed voor uw binnenklimaat, deze planten brengen kleur en sfeer in huis. Kom langs bij ons tuincentrum in Noordwijk om ons complete assortiment bloeiende kamerplanten te komen bekijken. 

Top 3 populaire bloeiende kamerplanten van dit moment

Ieder jaar zijn er weer andere kamerplanten hip en happening. Om te voorkomen dat u de mooiste bloeiende kamerplanten mist, hebben wij een top 3 populaire bloeiende kamerplanten voor u opgesteld. Natuurlijk kunt u deze kamerplanten kopen in ons tuincentrum in Noordwijk!

  1. Bromelia: De opvallende bloemen van deze bloeiende kamerplant zorgen ervoor dat deze plant zo populair is. Niet alleen in Nederland, maar over de hele wereld is deze kamerplant geliefd! De Bromelia is makkelijk te onderhouden en in diverse kleuren te koop.
  2. Hortensia: De hortensia is niet alleen een geliefde kamerplant, maar doet het ook zeer goed binnenshuis. Wist u dat u ook takken met bloemen van de hortensia van buiten kunt knippen en deze in huis kunt zetten? Deze blijven weken, soms wel maanden mooi en geven een boost aan uw interieur! Wist u dat u de kleur van uw hortensia kunt beïnvloeden? De zuurtegraad van de grond bepaald namelijk de kleur van de bloemen. 
  3. Orchidee: Bent u op zoek naar een bloeiende kamerplant die in ontzettend veel verschillende kleuren te koop is en weinig water nodig heeft? Dan is de orchidee een perfecte match. Deze plant straalt niet alleen luxe uit, ook kan de bloeiperiode van de orchidee verlengd worden met goede verzorging. 

Tuincentrum TuineXtra | Noordwijk | Bloeiende kamerplanten

Bloeiende hangplant: nét even wat anders

Heeft u geen ruimte meer in de vensterbank, op de grond of op de tafel, maar wilt u wel meer kleur in huis? Dan is een bloeiende hangplant de perfecte oplossing. De hangplant kunt u met een haak aan het plafond bevestigen en zonder ruimte te verliezen heeft u er een prachtige bloeiende kamerplant bij! Het Kruipklokje is hier een goed voorbeeld van. Ook kunt u de hangplanten natuurlijk bovenop een kast plaatsen en genieten van de naar beneden hangende bladeren en bloemen. Met bloeiende hangplanten in huis creëert u net dat beetje diepte in uw huiskamer, hal of keuken waardoor de ruimte nog groter lijkt! 

Tuincentrum TuineXtra | Noordwijk | Bloeiende kamerplanten

Bloeiende kamerplant kopen bij Tuincentrum TuineXra Noordwijk

Om ons volledige assortiment bloeiende kamerplanten te komen bekijken, bent u van harte welkom bij ons tuincentrum in Noordwijk. Ons assortiment is ruim en hier kunt u bloeiende kamerplanten in allerlei verschillende kleuren vinden. Heeft u vragen over het aanbod bloeiende kamerplanten of over de verzorging hiervan? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen of langskomen. Onze medewerkers helpen u graag bij het uitzoeken van de perfecte bloeiende kamerplant voor bij u in huis. Niet alleen kunt u bij ons terecht voor bloeiende kamerplanten, maar ook voor bijpassende potten. Hopelijk zien wij u snel terug in Noordwijk!

Openingstijden TuineXtra

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kamerplanten