Dierenwinkel

Bij TuineXtra hebben we een lange geschiedenis van dienstverlening aan de Noordwijkse gemeenschap. Onze passie voor huisdieren drijft ons om de hoogste kwaliteit producten en diensten aan te bieden aan huisdierbezitters in de regio. Of u nou een hond, kat, knaagdier of vogel hebt, bij TuineXtra vindt u zeker alle producten die u nodig heeft voor uw lieveling. Voeding, speeltjes, krapbalen, mandjes, shampoos, halsbanden en riemen; het is bij TuineXtra in Zuid-Holland allemaal te vinden. 

TC Tuin Extra ligt op ongeveer 5-30 minuten afstand rijden van de volgende plaatsen:

Ons assortiment

In onze dierenwinkel vindt u een uitgebreid assortiment van topmerken en producten voor uw huisdier. Of u nu op zoek bent naar premium hondenvoeding, kleurrijk aquariumdecor, of de nieuwste kattenspeeltjes, wij hebben het allemaal. We begrijpen dat elk huisdier uniek is, daarom streven we ernaar om voor elke behoefte de juiste oplossing te bieden.

Advies van experts

Ons team van dierenliefhebbers en experts staat klaar om u te helpen met al uw vragen. Of het nu gaat om advies over het juiste dieet voor uw hond, tips voor de verzorging van uw konijn, of informatie over vogelrassen, we delen graag onze kennis.

Dierenverzorging op zijn best

Bij TC Tuinextra gaat het niet alleen om producten, maar ook om de gezondheid en het geluk van uw huisdieren. Ontdek onze selectie van gezondheidssupplementen, vlooien- en tekenpreventie, en comfortabele huisdierbedden om uw trouwe metgezellen te verwennen.

Lokale gemeenschap

We zijn actief betrokken bij de lokale gemeenschap en organiseren regelmatig evenementen en activiteiten voor huisdieren en hun eigenaren. Houd onze website en sociale media in de gaten voor updates over komende evenementen.

Bezoek onze dierenwinkel

Onze dierenwinkel is gunstig gelegen in Noordwijk, met ruime parkeergelegenheid voor de deur. Kom langs en ontmoet ons vriendelijke team, en laat ons u helpen om de best mogelijke zorg voor uw huisdier te bieden.

Plan uw route