Tuinmeubelen

Tuincentrum Noordwijk | Planten, dierenartikelen, tuinmeubelen, vijverartikelen en meer!

Vanaf de eerste prille zonnestralen wilt u natuurlijk kunnen genieten van het startende voorjaar, op een comfortabele manier, met fijne tuinmeubelen. De juiste tuinmeubelen kunnen u namelijk veel extra comfort en plezier bieden! Zodra het voorjaar ook maar net begonnen is, staan de mooiste tuinmeubelen al klaar in ons tuincentrum in Noordwijk. Er is altijd een divers aanbod aan stijlen, materialen, formaten en merken. In ons tuincentrum vindt u onder andere tuinmeubelen van Tierra en  parasols van Madison. Afhankelijk van de ruimte en uw wensen kunt u een heerlijke plek maken van uw tuin of balkon. Om zo lang mogelijk plezier te hebben van uw tuinmeubelen, maakt u uw tuinmeubelen schoon met de juiste middelen en kiest u voor een passende hoes om ze tegen weersinvloeden te beschermen. Benieuwd naar ons assortiment? Bezoek dan de showroom van Tuincentrum TuineXtra in Noordwijk!

Tuinmeubelen kopen in Noordwijk

Afhankelijk van de ruimte die u heeft, maar ook van uw stijl en voorkeuren, zijn er verschillende soorten tuinmeubelen te vinden bij TuineXtra. Zo bieden wij onder andere aan:  

  • Loungesets
  • Dining sets
  • Tuinbankjes
  • Stapelstoelen
  • Bistrosets
  • Houten banken

Tuinmeubelen | Tuincentrum TuineXtra | Noordwijk

Tuinsets en losse tuinmeubelen van diverse materialen nabij Sassenheim

Of u nu op zoek bent naar een complete set of naar een aantal enkele meubelen: bij TuineXtra in Noordwijk bent u van harte welkom! U kunt rustig ons hele assortiment bekijken en natuurlijk de verschillende meubelen uitproberen, zodat u precies kunt uitkiezen welke meubelen het beste aan uw wensen voldoen. De materialen lopen uiteen van kunststof en aluminium, tot aan hout en rotan. 

Maak uw tuininrichting compleet met tuinkussens en accessoires

Niet alleen de tuinmeubelen geven uw tuin een geheel nieuwe uitstraling, ook andere accessoires dragen daar hun steentje aan bij. Zo kunt u bijvoorbeeld mooie gekleurde tuinkussens uitkiezen om het qua kleuren compleet te maken. Verder is genieten van de zon natuurlijk heerlijk, maar goede zon bescherming is daarbij wel essentieel. Daarom vindt u bij ons ook diverse parasols van Madison en parasolvoeten, zodat u met voldoende bescherming van het weer kunt genieten. 

Tuinmeubelen | Tuincentrum TuineXtra | Noordwijk

Optimaal genieten op uw nieuwe loungeset in Lisse

Als het seizoen eenmaal van start gaat en u weer heerlijk geniet van uw tuin of balkon, dan zijn er van die avonden die u zo lang mogelijk wilt rekken. Dat kan door het net ietsje warmer te maken, waardoor het seizoen ook nog eens doorloopt in het laatste herfstzonnetje! Dit kunt u doen met behulp van vuurkorven en terrasverwarmers. Zo kunt u ongeacht de buitentemperaturen toch nog buiten blijven zitten op uw comfortabele loungeset

Tuinmeubelen Noordwijk TuineXtra

Tuinstoelen, dining sets, houten banken en meer bij TuineXtra in Noordwijk

Wilt u graag persoonlijk advies bij het uitkiezen van uw nieuwe tuinmeubelen? Bent u bijvoorbeeld benieuwd naar de onderhoudsvoorschriften van bepaalde materialen of twijfelt u over de juiste combinaties? Wij helpen u graag op weg en kunnen u uiteraard meer vertellen over de verschillende merken, modellen en materialen. Zo helpen wij u met veel plezier bij het uitkiezen van uw nieuwe tuinmeubelen! Ook voor diverse andere tuinaccessoires zoals kussens, parasols, afdekhoezen en terrasverwarming kunt u bij ons terecht. Vergeet ook zeker niet om een kijkje te nemen bij onze tuinplanten, want met buitenplanten maakt u het plaatje helemaal compleet! Bekijk hieronder de snelste route naar ons tuincentrum, dan zien wij u graag tegemoet bij Tuincentrum TuineXtra in Noordwijk!

Bekijk onze openingstijden