Moestuin

Het zelf kweken van groente en fruit is de afgelopen tijd enorm gegroeid in populariteit. Dat brengt weer veel nieuwe producten en mogelijkheden met zich mee, waardoor het nu veel toegankelijker is gemaakt om zelf groente en fruit te kweken. Er zijn hiervoor verschillende mogelijkheden, bijvoorbeeld een kleine kweekkas of een grote tuinkas, die er nu in alle mogelijke soorten en maten zijn. Ook het aanbod aan zaden en gereedschappen is heel gevarieerd, waardoor u bij TuineXtra al uw benodigdheden kunt vinden om aan de slag te gaan met uw eigen moestuin! 

Een kweekkas of tuinkas uitkiezen voor uw moestuin in Noordwijk

Als u uw eigen moestuin gaat beginnen, kunt u eerst gebruik maken van een kleine kweekkas, om daarna over te stappen op een grotere tuinkas. Uiteraard kunt u ook meteen kiezen voor een tuinkas, deze zijn er in verschillende soorten en formaten. Zo zijn er patiokassen, foliekassen, tunnelkassen, en zelfs muurkassen! Geheel afhankelijk van uw wensen, uw beschikbare ruimte en de groente en fruit die u wilt gaan kweken kunt u een geschikte kas vinden. 

Het juiste gereedschap voor het zelf kweken van groente en fruit

Er komt qua onderhoud het een en ander kijken bij een eigen moestuin. Daarom vindt u bij ons op de afdeling verschillende soorten gereedschap en benodigdheden die u kunt gebruiken bij het onderhouden van uw moestuin. Zo kunt u onder andere denken aan:

  • Sproeiers
  • Oppot tafels en schappen
  • Rolschermen
  • Schermgaas
  • Handgereedschap
  • Labels 

Met de juiste middelen komt u al een heel eind bij het onderhouden van de moestuin. Voordat u het weet, kunt u genieten van de lekkerste soorten groenten, fruit en kruiden uw eigen tuin. Die smaken natuurlijk extra lekker!

Moestuin benodigdheden TuineXtra Noordwijk

Moestuin zaden kopen in Noordwijk

Uw favoriete groenten, fruit en kruiden kunt u in uw moestuin planten met het uitgebreide aanbod van TuineXtra in Noordwijk! Kiest u voor heerlijke pompoen, sla, radijsjes, of tomaten? Of verse munt en basilicum, heerlijke aardbeien, of frisse besjes? Zo zijn er veel verschillende mogelijkheden met allemaal hun kenmerken en aandachtspunten. Twijfelt u over de verzorging van bepaalde planten? Vraag onze medewerkers dan gerust om hulp, dan adviseren wij u graag over het onderhoud van bepaalde moestuin planten. Er zijn natuurlijk ook nog diverse soorten fruit die aan bomen groeien, zoals appels en peren. Fruitboompjes kunt u ook combineren in uw moestuin, zodat u een grote variatie heeft aan plantsoorten waar u en uw omgeving veel plezier van zullen hebben!

Zelf groente, fruit en kruiden kweken; kom langs bij TuineXtra voor de benodigdheden!

Zelf kweken is hartstikke leuk! U bent lekker buiten en heeft daarnaast veel resultaat van uw inspanningen. Extra vers en met extra veel liefde smaakt alles natuurlijk extra lekker! Kom gezellig langs bij TuineXtra in Noordwijk, dan vindt u alle benodigdheden voor uw moestuin. Of u nu gaat beginnen, of enkel een aantal aanvullingen nodig heeft, op onze kweek afdeling vindt u de gereedschappen, zaden en accessoires. Uiteraard helpen wij u graag indien u vragen heeft of advies wilt over de verzorging. Bekijk hieronder de snelste route naar TuineXtra in Noordwijk, dan zien wij u graag tegemoet!