Honden

Bij onze dierenwinkel in Noordwijk vindt u alles wat u nodig hebt om uw hond te verzorgen. In ons assortiment vindt u verschillende merken die kwalitatief goede hondenproducten bieden. Als liefhebber weet u natuurlijk precies wat u voor uw hond wilt: de beste kwaliteit voor een lage prijs. Dat is precies wat onze dierenwinkel u te bieden heeft. Kom langs bij Tuincentrum TuineXtra om ons complete assortiment te bekijken!

Dierenwinkel Noordwijk: alles voor uw hond

Of u nu net een schattige puppy in huis heeft of een hond heeft die al wat ouder is: wij begrijpen dat iedere hond verschillend is en spelen hierop in. In ons assortiment vindt u bijvoorbeeld:

  • Hondenspeeltjes voor jong en oud
  • Hondenmanden en kussens
  • Hondenvoer, snoepjes en kauwmateriaal
  • Hondenshampoo en borstels

Met de artikelen voor honden uit onze dierenwinkel vermaakt u niet alleen uw hond, maar verzorgt u uw trouwe viervoeter ook met producten van uitstekende kwaliteit. Kom langs om het diverse aanbod voor honden te bekijken en sta verrast door de hoeveelheid aan producten. 

Hondenspeeltjes tegen verveling en hondenmanden om uit te rusten

Bezoek onze dierenwinkel in Noordwijk en bekijk de diverse soorten hondenspeelgoed voor jong en oud. In ons assortiment vindt u niet alleen hondenspeeltjes tegen verveling, maar ook hondenspeelgoed speciaal voor de verzorging van het gebit van uw hond. Heeft u een slimme hond die u graag wat meer wilt leren? Dan vindt u bij ons in de dierenwinkel ook diverse educatieve speeltjes voor uw hond. Als uw hond is uitgespeeld, wilt hij/zij natuurlijk heerlijk uitrusten in een hondenmand of op een zacht kussen. Ook deze vindt u bij onze dierenwinkel in Noordwijk. Vindt een hondenmand of kussen die bij uw interieur en de grootte van uw hond past. 

Dierenwinkel-honden

De optimale verzorging van uw hond: goed eten en een zachte vacht

Om uw hond sterk en gezond te houden, speelt de juiste voeding een grote rol. In onze dierenwinkel vindt u dierenvoeding van kwaliteit, maar kunt u ook terecht voor speciaal dieetvoedsel voor uw hond. U wilt uw hond natuurlijk ook weleens verwennen en belonen! Kom langs bij Tuincentrum TuineXtra om de verschillende hondensnacks en kauwmateriaal te bekijken. Niet alleen speelt voeding een grote rol, de vacht van uw hond zegt ook veel over zijn of haar gezondheid. Met de hondenborstels en hondenshampoo zorgt u ervoor dat uw hond de gezonde, zachte vacht behoudt. 

Dierenwinkel-honden

Bezoek onze dierenwinkel in Noordwijk en bekijk alle producten voor honden

Kom langs bij onze dierenwinkel in Noordwijk en bekijk ons complete assortiment voor de verzorging van uw hond. Of u nu een kleine Chihuahua heeft of een flinke St. Bernard; u vindt vast en zeker wat u zoekt tussen onze artikelen voor honden. Uw hond belonen of verrassen hoeft niet alleen te gebeuren op dierendag! Heeft u vragen over het assortiment voor honden? Kom dan langs of neem contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag bij het uitzoeken van de juiste producten voor uw hond.  Wij hopen u snel terug te zien bij Tuincentrum TuineXtra. 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Dier