Katten

Tuincentrum Noordwijk | Planten, dierenartikelen, tuinmeubelen, vijverartikelen en meer!

In onze dierenwinkel in Noordwijk vindt u alles wat u nodig heeft om uw kat te verzorgen. Ons assortiment is verrassend en divers en wij zijn ervan verzekerd dat wij de juiste producten bieden voor uw kat. Van krabpalen tot reismanden: Tuincentrum TuineXtra heeft het. Kom langs bij Tuincentrum TuineXtra om het complete assortiment voor katten te bekijken en verras uw kat met een nieuw speeltje of een heerlijke snack. Onze medewerkers helpen u graag bij het zoeken van de juiste producten voor uw kat en begrijpen dat iedere kat andere behoeftes heeft. 

Dierenwinkel Noordwijk: alles voor uw kat

Heeft u een binnen- of een buitenkat? Is uw kat jong of al bejaard? Iedere kat is anders en heeft zo een andere levensstijl. De ene kat houdt ervan om binnenshuis met speeltjes te spelen en te knuffelen, terwijl de ander vaak alleen binnenkomt voor voer een aai over zijn bol. Katten zijn net zo divers als mensen en ons assortiment voor katten speelt hierop in. In de dierenwinkel in Noordwijk vindt u onder andere de volgende producten voor uw kat:

  • Kattenspeeltjes
  • Kattenvoer en snacks
  • Kattenmanden en -bakken
  • Halsbanden voor katten

Kom langs om het gehele assortiment voor katten te bekijken en verwen uw kat met een heerlijke snack of nieuwe mand. 

Een blije kat: goed eten en leuke speeltjes

Kwalitatief goed eten zorgt ervoor dat katten gezonder en gelukkiger zijn. Katten kunnen nogal moeilijke eters zijn, daarom vindt u in ons assortiment diverse merken kattenvoer. Dit betekent dat u ook bij onze dierenwinkel in Noordwijk terecht kunt voor speciaal dieetvoer voor uw kat. Naast kattenvoer bent u ook voor snacks en beloningen bent u bij ons op het juiste adres. Katten kunnen urenlang luieren op de bank, in bed of in hun mand, maar sommige katten houden ervan om te spelen. Om uw kat dan ook bezig te houden verkopen wij verschillende soorten kattenspeelgoed. Of u nu een kitten heeft of een oudere kat: voor iedere kat is er wel een passend speeltje te vinden. 

Dierenwinkel-katten

Kattenmanden en -bakken kopen bij dierenwinkel Noordwijk

Blijft uw kat veel binnen? Dan is het hebben van een goede kattenmand en -bak een must. Wist u dat katten het grootste gedeelte van hun leven slapend door brengen? Om deze reden is het nog belangrijk om een goede kattenmand aan te schaffen waar uw kat kan uitrusten. Een kattenbak is nodig voor de kat om zijn of haar behoeften te doen, maar welke soort kiest u precies? Onze medewerkers in de dierenwinkel helpen u graag verder. 

Halsbanden voor katten: ideaal voor de buitenkat

Voor buitenkatten is het ontzettend handig om een halsband om te doen als deze naar buiten gaat. Is uw kat verdwaald? Dan is deze beter herkenbaar met een halsband om. Ook kunt u bij ons terecht voor halsbanden waar u uw telefoonnummer in kunt schrijven. Zo is uw kat zo weer terecht en weten buurtbewoners dat de kat van u is. 

Dierenwinkel-katten

Bezoek onze dierenwinkel in Noordwijk en bekijk alle producten voor katten

Kom langs bij onze dierenwinkel in Noordwijk en bekijk het diverse aanbod voor katten. Heeft u vragen over ons assortiment voor katten? Kom dan langs of neem contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag bij het uitzoeken van de perfecte producten voor uw kat. Hopelijk tot ziens!

Bestel kattenvoer in onze webshop

Bekijk meer productgroepen in de categorie Dier