Hangplanten

Takken met groene bladeren die naar beneden hangen, of prachtige bloemen die uw interieur sieren: hangplanten zijn er in allerlei soorten maten. Tuincentrum TuineXtra heeft een ruim assortiment aan hangplanten in diverse soorten, maten en zelfs kleuren! Hangplanten zorgen niet alleen voor sfeer in huis, maar brengen ook extra diepte in uw interieur aan. De hangplanten kunnen namelijk ook aan het plafond worden bevestigd of op een kast worden neergezet: dit doet de planten en uw interieur goed! Kom langs bij ons tuincentrum in Noordwijk om het complete assortiment hangplanten te bekijken en sta versteld door het ruime aanbod!

Top 3 hangplanten voor binnen

Hangplanten kunnen op meerdere plekken in huis geplaatst worden, maar hoe kiest u nu de perfecte hangplant die bij uw interieur past? Wij hebben het antwoord! De onderstaande top 3 bevat namelijk drie hangplanten die in ieder interieur tot hun recht komen. Lees meer over deze planten en kom langs bij ons tuincentrum in Noordwijk om ze aan te schaffen!

  • Lipstickplant (Aeschynanthus Radicans): Bent u op zoek naar een hangplant met bloemen die er net even wat anders uitziet als de rest? Dan is deze plant de perfecte hangplant voor u. Deze hangplant is uniek door de prachtige bloemen en is makkelijk te verzorgen. 
  • Rhipsalis: Deze unieke verschijning heeft prachtige bladeren die ontzettend lang kunnen worden. Bent u op zoek naar een plant om aan het plafond te bevestigen? Dan is dit de hangplant die u zoekt. De Rhipsalis heeft het liefst een plek in huis met halfschaduw. 
  • Chinees lantaarnpaaltje (Ceropegia Woodii): Het Chinees lantaarnpaaltje is een populaire hangplant en wij snappen wel waarom! De stengels zijn lang en dun en de plant ziet er dan ook verfijnd uit. Wist u dat deze plant zich goed dient om te stekken? Voor meer tips kunt u altijd terecht bij de medewerkers in ons tuincentrum. 

Tuincentrum TuineXtra | Hangplanten | Hangplanten binnen

Hangplanten ophangen met pot

Heeft u een hangplant gekocht, maar heeft u geen passende pot om deze in op te hangen? Ook dan bent u bij Tuincentrum TuineXtra op het juiste adres. Breng een bezoek aan onze potterie afdeling en kies een bijpassende pot voor uw interieur. Door de handige ophangsystemen van metaal of touw is er een passende oplossing voor iedereen te vinden. Hangplanten zijn ontzettend hip en zijn de afgelopen maanden dan ook veel terug te zien in woontijdschriften. Maak van uw huis een thuis met een hangplant in combinatie met de juiste pot. 

Tuincentrum TuineXtra | Hangplanten | Hangplanten binnen

Hangplanten kopen bij Tuincentrum TuineXtra

Wilt u een hangplanten kopen voor in uw woonkamer, hal of slaapkamer? Dan kunt u natuurlijk bij Tuincentrum TuineXtra terecht. Er zijn bepaalde soorten hangplanten die goed geschikt zijn voor op kantoor, omdat deze weinig verzorging nodig hebben. Ook daarvoor kunt u bij ons langskomen. Onze medewerkers in het tuincentrum in Noordwijk helpen u graag met het uitkiezen van de perfecte kamerplant. Kom gerust eens langs om het assortiment te bekijken. Heeft u vragen over het aanbod hangplanten? Neem dan contact met ons op of vraag hulp aan één van onze medewerkers in het tuincentrum. Hopelijk tot ziens!

Meer over luchtzuiverende planten

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kamerplanten