Vissen

Vissen zijn er in allerlei soorten en maten. U kunt vissen in een aquarium houden, maar ook in een vissenkom of zelfs in de vijver. Heeft u vissen als huisdieren of bent u van plan om deze binnenkort aan te schaffen? Dan kunt u bij Tuincentrum TuineXtra terecht om al uw producten voor vissen te kopen. Kom langs bij ons tuincentrum in Noordwijk en bekijk het complete aanbod voor vissen.

Tips bij het aanschaffen van vissen

Vissen zijn prachtig om naar te kijken, maar hebben wel de juiste verzorging nodig. Voordat u vissen aanschaft zult u rekening moeten houden met het volgende:

  • Niet alle soorten vissen kunnen bij elkaar geplaatst worden. Sommige grote vissoorten eten de kleinere soorten op. Dit wilt u natuurlijk voorkomen! Onze medewerkers kunnen u hier meer over informeren.
  • Het is belangrijk voor vissen om goed te kunnen zwemmen, hier hebben zij genoeg ruimte voor nodig. Vissenkommen zijn te klein om meerdere vissen in te houden; u kunt het best direct voor een aquarium kiezen. 
  • Verschillende vissoorten hebben verschillende soorten vissenvoer nodig. Niet iedere vis is hetzelfde! 
  • De waterkwaliteit van uw aquarium of vijver is ontzettend belangrijk voor vissen. Zorg dat er een filter aanwezig is om het water schoon te houden. 

Voor meer tips bij het aanschaffen van vissen bent u van harte welkom bij ons tuincentrum in Noordwijk. Vergeet vooral niet dat vissen genoeg aandacht nodig hebben om gelukkig te zijn! 

vissen-vijver-aquarium-noordwijk

Vissenvoer kopen in Noordwijk

Heeft u vissen in een aquarium of vijver en woont u in de buurt van Noordwijk? Kom dan naar Tuincentrum TuineXtra om uw vissenvoer te kopen. In ons assortiment vindt u diverse soorten vissenvoer voor allerlei soorten vissen. Voeding is erg belangrijk als het gaat om de gezondheid van uw vissen. 

Alles voor uw vissen vindt u bij Tuincentrum TuineXtra in Noordwijk

Naast vissenvoer vindt u ook overige artikelen voor uw vissen bij Tuincentrum TuineXtra. Heeft u vragen over ons assortiment? Kom dan langs en onze medewerkers helpen u graag verder. Ook kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Wij hopen u snel terug te zien bij ons tuincentrum in Noordwijk! 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Dier