Dier

Op onze dierenafdeling vindt u een ruim assortiment voor uw hond, kat, knaagdier, vogel of vis. Hierbij kunt u denken aan voer, speeltjes, kussens, bodembedekking of drink- en voederbakjes

 

Hond

Voor uw hond kunt u verschillende spullen nodig hebben. Zoals een mand, een bench maar ook een riem en voer. En natuurlijk de kluiven en speeltjes niet te vergeten. Wij hebben ze allemaal in ons assortiment.

 

Kat

Voor uw kat daarentegen heeft u weer andere spullen nodig. Denkt u bijvoorbeeld aan krabpalen, aan mandjes maar ook aan leuke speeltjes en voederbakjes. Ook mag u de reisbox en de vlooienbandjes- en/of druppels niet vergeten! En uiteraard verkopen wij ook de snoepjes en de voeding voor uw kat.

 

Knaagdieren

Ook de spullen voor uw knaagdier hebben wij in ons assortiment Denkt u aan konijnen dan denkt u aan hokken, voor binnenen/of buiten. Maar ook aan looprennen, aan speeltjes, aan bodembedekking en aan snoepjes ! Voor uw cavia of hamster hebben wij weer andere hokken, andere snoepjes en speeltjes. Maar natuurlijk ook andere voeding en looptunnels en draaimolens.

 

Vissen

Voor uw vis(sen), of zij nou in een kom of in een aquarium zitten, hebben wij ook alles. Voor de meest bekende en voorkomende goudvis hebben wij mooie vissenkommen staan, maar ook de plantjes, het (gekleurde) grind en het voer hebben wij. Een goudvis in een kom is makkelijk te onderhouden, zo wil hij elke dag een beetje eten en om de 2 weken een schone vissenkom. Daarnaast hebben wij natuurlijk ook de verwarmde vissen zoals een guppy. Ook voor deze vis hebben wij alle benodigdheden. Denkt u hierbij aan een aquarium, aan pompen en filters, aan een verwarmingselement maar ook aan voer!

 

Vogels

Last, but not least hebben wij de vogels nog. Op onze dierenafdeling hebben wij voor zowel de buiten- als de binnenvogels een ruim assortiment. Voor de binnenvogels hebben wij kooien en speeltjes maar ook voeding en lekkernijen.

Voor de buitenvogels hebben wij allerlei mooi huisjes, voederschalen en/of vogelbadjes.

 

Kom gerust langs om ons ruime assortiment te bekijken. Onze medewerkers staan voor u klaar !

Bekijk meer productgroepen in de categorie Assortiment