Dier

Bij TuineXtra in Noordwijk kunt u terecht voor huis, tuin en dier. Dat betekent dat u niet alleen de mooiste tuinplanten en tuinmeubelen bij ons vindt, maar ook de diverse benodigdheden om zo goed mogelijk voor uw huisdieren te zorgen. Zo zijn wij niet alleen een tuincentrum, maar ook een dierenwinkel, waar u voor uw huisdieren in Noordwijk terecht kunt. 

Huisdier benodigdheden in Noordwijk: ontdek de dierenwinkel van TuineXtra

U vindt bij ons de verschillende benodigdheden op het gebied van huisdier verzorging, voor onder andere:

  • Honden
  • Katten
  • Knaagdieren
  • Vogels
  • Vissen

Zo kunt u denken aan voer, speeltjes, kussens, bodembedekking, drinkbakjes, voerbakjes enzovoort. Wij begrijpen dat u uw huisdieren graag de juiste verzorging biedt. Daarom hebben wij een divers en kwalitatief assortiment, met verschillende opties voor verschillende huisdieren. Zo kunt u precies vinden wat bij uw huisdier past! 

Alles voor uw trouwe viervoeter: honden- en kattenbenodigdheden 

Wij begrijpen dat u uw hond en kat op de best mogelijke manier wilt verzorgen. Met de artikelen uit onze dierenwinkel in Noordwijk is dit mogelijk. U kunt bij ons terecht voor honden- en kattenvoer zodat uw huisdier voorzien is van voeding met de juiste voedingsstoffen. Uw hond en kat zullen hiervan smullen! Naast de juiste voeding vindt u bij ons ook diverse soorten speelgoed, zodat uw hond of kat zich nooit hoeft te vervelen. Bent u op zoek naar een fijne mand voor uw kat of hond? Ook dit vindt u bij ons tuincentrum in Noordwijk. Naast hondenmaden vindt u benches in verschillende maten. Uw huisdier verdient natuurlijk ontzettend veel aandacht en liefde en mede met de producten van onze dierenafdeling is dit mogelijk! 

Huisdier benodigdheden tuincentrum TuineXtra Lisse

Dierenwinkel Noordwijk: van konijnenhokken tot vissenvoer

In onze dierenwinkel in Noordwijk vindt u alles voor uw knaagdieren. Zo vindt u bij ons onder andere hokken voor binnen en buiten, looprennen, speeltjes, bodembedekking en snoepjes. Dit geldt zowel voor konijnen, als voor cavia's en hamsters. Voor deze huisdieren hebben we allemaal aparte geschikte artikelen, zodat ze helemaal op hun plek zijn. Voor de vogels binnen én buiten vindt u diverse artikelen. Zo vindt u bij ons voor de vogels binnen onder andere kooien, speeltjes, voeding en lekkernijen. Ook voor de buitenvogels vindt u onder andere voer, voederschalen, vogelbadjes en mooie vogelhuisjes. Voor vissen in zowel een vissenkom als in uw vijver, hebben we bij onze dierenwinkel in Noordwijk alles om hen goed te verzorgen. Afhankelijk van de vissen die u heeft, de oppervlakte waar het om gaat, en of het een vissenkom of aquarium is, hebben wij de verschillende benodigdheden voor een gezonde leefomgeving voor de vissen! 

Dierenwinkel-Noordwijk

Kom langs voor al uw dierenbenodigdheden bij de dierenwinkel van TuineXtra in Noordwijk!

Voor meer informatie en het hele assortiment bent u van harte welkom in Noordwijk. In ons tuincentrum vindt u op de dierenafdeling het volledige aanbod, met de verschillende benodigdheden voor verschillende huisdieren. Ieder dier is weer anders, daarom adviseren wij u graag. Vraag onze medewerkers gerust om advies, dan denken wij graag met u mee. Zeven dagen per week zijn wij geopend! Bekijk hieronder de snelste route naar TuineXtra, dan zien we u graag tegemoet.