Dierenwinkel Noordwijk

dierenwinkel voor al uw dierbenodigdheden in Noordwijk, is TuineXtra. Ons tuincentrum heeft een grote afdeling aan dierbenodigdheden waar u alles vindt voor uw huisdier! Voor huis, tuin én dier bent u bi ons aan het juiste adres.

Al uw dierenbenodigdheden in Noordwijk

Voor verschillende huisdieren vindt u bij ons alle benodigdheden, namelijk:

  • Honden
  • Katten
  • Knaagdieren
  • Vissen
  • Vogels

Zowel voer, stro en speeltjes zijn ruimschoots vertegenwoordigd in ons assortiment. Net zoals voederbakjes, kussens en aanverwanten. Heeft u behoefte aan advies om de juiste artikelen uit te kiezen? Wij helpen u graag!

TuineXtra is 7 dagen per week geopend!

U kunt iedere dag bij ons terecht voor onder andere dierenartikelen. Wij hebben tevens een ruim aanbod aan tuinartikelen, van meubels tot gereedschap. De afdeling sfeer en interieur biedt u daarnaast wooninspiratie en leuke cadeau items. Heeft u vragen, of twijfelt u over de toepassing van bepaalde producten? Dan helpen wij u graag!

Wilt u extra veel voordeel?

Voor extra aanbiedingen, voordelen en privileges kunt u lid worden van onze klantenkaart. Als u zich hiervoor registreert op de website of in het tuincentrum, profiteert u van extra aanbiedingen en acties. Zo kunt u ook voordeliger dierenartikelen kopen, zoals bijvoorbeeld Prins hondenvoer.

Méér dan alleen een dierenwinkel

Een bezoek aan TuineXtra is een inspirerend uitje en veel meer dan alleen een dierenwinkel. Voor alles op het gebied van huis, tuin en dier vindt u bij ons populaire merken en mooie producten. Zeven dagen per week staan wij voor u klaar om u te voorzien van persoonlijk advies en inspiratie. Graag tot ziens bij TuineXtra!