Dierenwinkel Noordwijk

Dierenwinkel in Noordwijk | Tuincentrum TuineXtradierenwinkel voor al uw dierbenodigdheden in Noordwijk, is TuineXtra. Ons tuincentrum heeft een grote afdeling aan dierbenodigdheden waar u alles vindt voor uw huisdier! Voor huis, tuin én dier bent u bi ons aan het juiste adres. Voor verschillende huisdieren bieden wij een grote verscheidenheid aan verzorgingsartikelen aan, waarmee u zo goed mogelijk voor uw huisdieren kunt zorgen. Een bezoek aan ons tuincentrum is meteen een bezoek aan de dierenwinkel in één. 

Al uw dierenbenodigdheden in Noordwijk

Voor verschillende huisdieren vindt u bij ons alle benodigdheden, namelijk:

  • Honden
  • Katten
  • Knaagdieren
  • Vissen
  • Vogels

Zowel voer, stro en speeltjes zijn ruimschoots vertegenwoordigd in ons assortiment. Net zoals voederbakjes, kussens en aanverwanten. Heeft u behoefte aan advies om de juiste artikelen uit te kiezen? Wij helpen u graag!

TuineXtra tuincentrum en dierenwinkel is 7 dagen per week geopend!

U kunt iedere dag bij ons terecht voor onder andere dierenartikelen. Wij hebben tevens een ruim aanbod aan tuinartikelen, van meubels tot gereedschap. De afdeling sfeer en interieur biedt u daarnaast wooninspiratie en leuke cadeau items. Dankzij ons gevarieerde aanbod kunt u zowel voor uzelf en uw tuin als voor uw huisdieren bij ons terecht. Wij bieden de standaard verzorgingsartikelen aan, maar ook als u uw huisdier net een beetje extra wilt geven kunt u bij ons terecht. Vrolijk speelgoed of andere kleine cadeautjes voor uw huisdier vindt u bij ons namelijk ook! 

Wilt u extra veel voordeel op dierenverzorging en hondenvoer?

Voor extra aanbiedingen, voordelen en privileges kunt u lid worden van onze klantenkaart. Als u zich hiervoor registreert op de website of in het tuincentrum, profiteert u van extra aanbiedingen en acties. Zo kunt u ook voordeliger dierenartikelen kopen, zoals bijvoorbeeld Prins hondenvoer. Op deze manier kunt u flink besparen zonder in te leveren op de kwaliteit. Wij begrijpen namelijk dat u niet de hoofdprijs wilt betalen, terwijl u wel de beste kwaliteit wilt voor uw huisdieren. Dan is een klantenkaart van TuineXtra een uitstekende uitkomst! Vraag naar de klantenkaart in ons tuincentrum en profiteer van speciale acties en flinke kortingen.

Méér dan alleen een dierenwinkel: kom langs bij TuineXtra in Noordwijk! 

Een bezoek aan TuineXtra is een inspirerend uitje en veel meer dan alleen een dierenwinkel. Voor alles op het gebied van huis, tuin en dier vindt u bij ons populaire merken en mooie producten. Zeven dagen per week staan wij voor u klaar om u te voorzien van persoonlijk advies en inspiratie. Als u tussendoor zin heeft in een lekker drankje en een lunch om even bij te komen, dan kan dat ook in onze lunchroom. Zo is een bezoek aan TuineXtra veel meer dan slechts een tuincentrum of dierenwinkel. U vindt bij ons alles in één en een flinke dosis aan inspiratie! Graag tot ziens bij TuineXtra! Wilt u contact met ons opnemen? Dat kan door te bellen naar 071-3612177, of door ons te mailen naar info@tctuinextra.nl. Wij staan u graag te woord indien u vragen heeft! Bekijk hieronder de route naar ons tuincentrum, dan zien wij u graag binnenkort!