Parasols

Wanneer het zonnetje schijnt en u lekker geniet van de tuin, het balkon of terras, dan is niets zo fijn om ook in de schaduw te kunnen ontspannen. Bij Tuincentrum TuineXtra in Noordwijk vindt u naast de tuinmeubelen uiteraard ook een ruim assortiment met parasols van Madison. Bij ons vindt u een parasol die perfect past bij uw tuin, balkon of terras. De parasols geven sfeer aan uw tuin en bieden u uiteraard ook bescherming tegen de zon. 

Ruim aanbod met diverse parasols

In ons tuincentrum in Noordwijk vindt u een zeer uitgebreid assortiment met parasols. Denk dan bijvoorbeeld aan:

  • Kantelbare parasols
  • Zweefparasols
  • Strandparasols
  • Parasols met voet

Wij hebben op onze tuinmeubelafdeling verschillende parasols klaarstaan, zodat u deze goed kunt bekijken. Heeft u vragen? Wij geven u graag advies!

Parasols van Madison bij TuineXtra

Bij Tuincentrum TuineXtra in Noordwijk vindt u parasols van Madison. Madison heeft een zeer uitgebreid assortiment met parasols in allerlei maten, kleuren en vormen. Denk dan bijvoorbeeld aan een vierkante parasol of de bekende ronde parasol. De parasols van Madison zijn verdeeld in drie collecties:

  • Topline collectie: De parasols in deze collectie zijn gemaakt van 100% polyester en hebben een waterafstotende coating. Dat betekent dat u tijdens een regenbui gewoon droog buiten kunt blijven zitten. Daarnaast zijn de doeken voorzien van 'Grade 6'. Dit houdt in dat dat het doek snel zal verkleuren.
  • Basic-Line collectie: Wanneer u op zoek bent naar een parasol voor een kleinere oppervlakte, dan vindt u in deze collectie wat u zoekt. Deze parasols zijn kleiner en goedkoper, maar hebben wel een goede prijs-kwaliteit verhouding. De doeken zijn voorzien van 100% polyester, zodat u het doek gemakkelijk kunt onderhouden en schoonmaken.
  • Profi-Line collectie: Op zoek naar een grote, staande parasol die geschikt voor grote tuinen of zelfs voor horecagelegenheden? Bekijk dan eens de Profi-Line collectie! De parasols zijn gemakkelijk te bedienen dor het katrolsysteem en de parasols zijn bestand tegen verschillende weersinvloeden. 

Bent u benieuwd naar de Madison Parasols? Kom dan eens langs bij TuineXtra in Noordwijk en bekijk ons assortiment!

Parasolhoes en parasolvoet kopen in Noordwijk

Naast de diverse parasols kunt u bij ons ook terecht voor een parasolhoes of een parasolvoet. Allereerst is het natuurlijk belangrijk dat een parasol met voet stevig staat. Daarom is een parasolvoet onmisbaar. In ons tuincentrum vindt u verschillende voeten voor de parasols zodat deze stevig kunnen staan. Bij elke parasol is een matchende parasolvoet of parasolhouder bij ons te vinden. Zo is het plaatje helemaal compleet! Daarnaast is een parasolhoes ook onmisbaar om de parasol de perfecte bescherming te bieden tegen viezigheid en regen. De beschermhoezen van Madison zijn gemakkelijk in gebruik en uiteraard erg handig wanneer de parasol niet wordt gebruikt.

Tuincentrum TuineXtra | Parasols | Noordwijk

Madison parasols kopen bij TuineXtra

Bent u dus op zoek naar een parasol? Kom dan gerust eens een keer langs bij TuineXtra in Noordwijk. Naast onze sfeervolle tuinmeubelen met onder andere loungesets, vindt u bij ons een ruim aanbod met parasols. Heeft u vragen? Op onze tuinmeubelafdeling is altijd een medewerker te vinden die u graag verder helpt. Wij staan voor u klaar! Bekijk de openingstijden van onze winkel en dan hopen we u snel een keer te zien!

Bekijk onze openingstijden

Bekijk meer productgroepen in de categorie Tuinmeubelen