Kerstbomen Noordwijk

Wilt u een kerstboom kopen in Noordwijk? Bezoek dan tuincentrum TuineXtra en vind gegarandeerd een mooie kerstboom! Ieder jaar toveren wij ons tuincentrum weer om tot een waar kerstparadijs. Met een zeer divers aanbod aan kerstartikelen zit de kerstsfeer er meteen in als u ons een bezoekje heeft gebracht!

Echte en kunstkerstbomen in Noordwijk

Gaat u dit jaar voor een echte kerstboom, of voor een kunst kerstboom? In allebei de gevallen kunt u bij TuineXtra terecht. Hoewel voor sommige mensen de geur van echte dennennaalden onmisbaar is, zijn er ook veel mensen die van hun kunst kerstboom een spektakel maken. Verschillende kleuren, verlichting en nepsneeuw maken iedere kerstboom uniek!

TuineXtra: meer dan alleen kerstbomen

Onze kerstafdeling reikt uiteraard verder dan alleen kerstbomen. U vindt bij ons ook verlichting voor huis & tuin en een zeer ruim assortiment aan kerstversiering. Weet u nog niet welke kleur u dit jaar wilt gebruiken qua versiering? Laat u dan inspireren door ons ruime aanbod, dan komen de ideeën vanzelf.

Adviezen nodig over uw kerstboom?

Heeft u behoefte aan advies bij het uitkiezen van uw kerstboom? Met of zonder kluit, een fijnspar of een Nordmann-spar en dan nog de breedte en hoogte… Er komen altijd veel keuzes bij kijken, daarom helpen wij u graag verder! Ook als u een kunstkerstboom uitkiest beantwoorden wij graag al uw vragen.

Graag tot ziens bij TuineXtra in Noordwijk!

Wij zien u graag in ons tuincentrum om helemaal in de kerstsfeer te komen. Ons tuincentrum is 7 dagen per week geopend en ook bij vragen staan wij voor u klaar. Komt u binnenkort een kerstboom uitzoeken? Tot ziens bij TuineXtra!