Kerstbomen Noordwijk

Kerstboom kopen in NoordwijkWilt u een kerstboom kopen in Noordwijk? Bezoek dan tuincentrum TuineXtra en vind gegarandeerd een mooie kerstboom! Ieder jaar toveren wij ons tuincentrum weer om tot een waar kerstparadijs. Met een zeer divers aanbod aan kerstartikelen zit de kerstsfeer er meteen in als u ons een bezoekje heeft gebracht! Wij hebben jaarlijks een grote verscheidenheid aan kerstbomen en kerstdecoratie, zodat u al uw benodigdheden vindt om er weer een mooie kerst van te maken! 

Echte en kunstkerstbomen in Noordwijk

Gaat u dit jaar voor een echte kerstboom, of voor een kunst kerstboom? In allebei de gevallen kunt u bij TuineXtra terecht. Hoewel voor sommige mensen de geur van echte dennennaalden onmisbaar is, zijn er ook veel mensen die van hun kunst kerstboom een spektakel maken. Verschillende kleuren, verlichting en nepsneeuw maken iedere kerstboom uniek! Het voordeel aan een kunstkerstboom is dat u deze ieder jaar gewoon weer uit de kast haalt. Echter kan deze heel erg lijken op een echte boom, maar de geur ontbreekt toch echt. Gaat u liever voor een echte boom? Ook dan vindt u bij ons vele verschillende soorten en maten in ons tuincentrum in Noordwijk! 

TuineXtra: meer dan alleen kerstbomen

Onze kerstafdeling reikt uiteraard verder dan alleen kerstbomen. U vindt bij ons ook verlichting voor huis & tuin en een zeer ruim assortiment aan kerstversiering. Weet u nog niet welke kleur u dit jaar wilt gebruiken qua versiering? Laat u dan inspireren door ons ruime aanbod, dan komen de ideeën vanzelf. U vindt bij ons onder andere:

  • Kerstballen
  • Kerstverlichting voor buiten en binnen
  • Kerstdecoratie voor in de boom en in huis
  • Kerststukjes
  • Kerststallen en toebehoren
  • Sfeervolle kerst cadeaus
  • Echte kerstbomen en kunst kerstbomen

Adviezen nodig over uw kerstboom in Noordwijk?

Heeft u behoefte aan advies bij het uitkiezen van uw kerstboom? Met of zonder kluit, een fijnspar of een Nordmann-spar en dan nog de breedte en hoogte… Er komen altijd veel keuzes bij kijken, daarom helpen wij u graag verder! Ook als u een kunstkerstboom uitkiest beantwoorden wij graag al uw vragen. U kunt onze medewerkers gerust om hulp vragen, dan denken wij graag met u mee. Ook over bijvoorbeeld de kerstboomstandaard, de verzorging, voldoende verlichting enzovoort kunt u al uw vragen bij ons stellen! 

Graag tot ziens bij TuineXtra in Noordwijk!

Wij zien u graag in ons tuincentrum om helemaal in de kerstsfeer te komen. Ons tuincentrum is 7 dagen per week geopend en ook bij vragen staan wij voor u klaar. Komt u binnenkort een kerstboom uitzoeken? Maak u klaar voor een flinke dosis aan inspiratie op het gebied van tuinieren, wonen en kerstdecoratie! Wilt u contact met ons opnemen? Dat kan door te bellen naar 071-3612177, of door een mail te sturen naar info@tctuinextra.nl. Dan staan wij u graag te woord! Graag tot ziens bij TuineXtra in Noordwijk, voor een mooie en sfeervolle kerst. Tijdens een bezoek aan ons tuincentrum kunt u meteen even bijkomen met een lekker hapje en drankje, zodat een uitje naar TuineXtra een ontspannen en gezellig bezoek is!