Kerstpakketten

In onze landwinkel in Noordwijk vindt u verse en lokale producten die niet alleen leuk zijn voor uzelf, maar ook zeker interessant om een kerstpakket mee te maken. Kerstpakketten van Tuincentrum TuineXtra zijn samengesteld met boeren delicatessen van eigen land. Kom langs bij onze landwinkel in Noordwijk om de verschillende kerstpakketten te komen bekijken of neem contact met ons op over de mogelijkheden om uw eigen kerstpakketten samen te stellen. Wij hopen u snel terug te zien!

Kerstpakketten kopen Noordwijk

Een uniek en leuk kerstpakket uitzoeken voor uw werknemers kan lastiger zijn dan u denkt. Een kerstpakket is een cadeau voor uw werknemers omdat zij zich goed hebben ingezet voor de zaak en wel een beetje verwend mogen worden. Tijdens de feestdagen is niets lekkerder dan genieten van een mooi stuk echte boerenkaas of een fles wijn uit eigen land. Kerstpakketten kopen in Noordwijk doet u bij Tuincentrum TuineXtra. U kunt ui verschillende samengestelde kerstpakketten kiezen, waardoor er vast een kerstpakket tussenzit die geschikt is om uw werknemers eens te verwennen. De kerstpakketten uit onze landwinkel kenmerken zich door:

  • Ambachtelijke producten van eigen bodem
  • Op een leuke manier ingepakt
  • Een goede prijs/kwaliteit verhouding
  • Een verwennerij voor uzelf en uw werknemers! 

Kerstpakket met producten uit Nederland

Tegenwoordig is het ontzettend makkelijk om een kerstpakket online te bestellen, maar al deze kerstpakketten lijken op elkaar en zijn niet origineel. Om uw familie, kennissen of collega's eens echt te verrassen koopt u een kerstpakket bij Tuincentrum TuineXtra. Breng de kerstsfeer in huis of op de werkvloer met een kerstpakket gevuld met producten uit Nederland! Bij onze landwinkel in Noordwijk ontvangt u persoonlijk advies over welk kerstpakket het best bij u past en ontvangt u alleen hoogwaardige producten. Een kerstpakket met producten uit Nederland koopt u bij Tuincentrum TuineXtra!

Kerstpakketten 2020: de trend van dit jaar

De afgelopen jaren is het milieu bij veel mensen steeds meer van belang geworden. U kunt op deze trend inspelen door uw kerstpakketten voor 2020 bij onze landwinkel te kopen. Doordat wij de producten voor onze kerstpakketten van eigen grond halen, hoeven deze namelijk minder ver vervoerd te worden en dat scheelt een hoop CO2! Het perfecte kerstpakket van 2020 koopt u bij Tuincentrum TuineXtra. De kerstpakketten zijn een geschenk van hoog niveau en wij zijn ervan verzekerd dat uw familie, kennissen of collega's hier van zullen gaan smullen! 

Bijzondere kerstpakketten 2020 kopen bij Tuincentrum TuineXtra

Wilt u uw familie of collega's dit jaar op een bijzondere manier verrassen en verwennen tijdens de kerstdagen? Kom dan langs bij onze landwinkel in Noordwijk om het perfecte kerstpakket uit te zoeken. U krijgt persoonlijk advies van onze medewerkers en als u vragen heeft over het aanbod of zelf een kerstpakket wil samen stellen kunt u altijd hulp vragen! De kerstpakketten gevuld met ambachtelijke delicatessen van Nederlandse bodem is net even wat anders dan een standaard kerstpakket. Tijdens de feestdagen kan er nog meer gesmuld worden dan normaal met deze heerlijke producten. Van boerenkaas tot wijn van eigen bodem: koop uw kerstpakket voor 2020 nu!