Kerstpakketten

In onze Landwinkel in Noordwijk vindt u verse en lokale producten die niet alleen leuk zijn voor uzelf, maar ook zeker interessant om een kerstpakket mee te maken. Kerstpakketten van Tuincentrum TuineXtra zijn samengesteld met boeren delicatessen van eigen land. Kom langs bij onze landwinkel in Noordwijk om de verschillende kerstpakketten te komen bekijken of neem contact met ons op via het onderstaande formulier over de mogelijkheden om uw eigen kerstpakketten samen te stellen. Wij hopen u snel terug te zien!

Kerstpakketten kopen Noordwijk

Een uniek en leuk kerstpakket uitzoeken voor uw werknemers kan lastiger zijn dan u denkt. Een kerstpakket is een cadeau voor uw werknemers, omdat zij zich goed hebben ingezet voor de zaak en wel een beetje verwend mogen worden. Tijdens de feestdagen is niets lekkerder dan genieten van een mooi stuk echte boerenkaas of een fles wijn uit eigen streek. Kerstpakketten kopen in Noordwijk doet u bij Tuincentrum TuineXtra. U kunt uit verschillende samengestelde kerstpakketten kiezen, waardoor er vast en zeker een kerstpakket tussen zit die geschikt is om uw werknemers eens te verwennen. De kerstpakketten uit onze landwinkel kenmerken zich door:

  • Ambachtelijke producten van eigen bodem.
  • Op een leuke, feestelijke manier ingepakt.
  • Een goede prijs/kwaliteit verhouding.
  • Een verwennerij voor uzelf en uw werknemers! 

Kerstpakketten samenstellen met heerlijke wijnen van Aad & Wijn

Wij hebben ook kerstpakketten in samenwerking met Aad & Wijn. Aad & Wijn vindt u namelijk ín ons tuincentrum, naast de landwinkel. U kiest zelf een heerlijke wijn uit van Aad & Wijn en samen met lekkernijen uit de landwinkel kunt u dan zelf een kerstpakket samenstellen. Op afspraak stellen wij ook kerstpakketten samen voor bedrijven. Via het onderstaande formulier kunt u contact met ons opnemen, dan nemen wij de mogelijkheden met u door. 

Kerstpakket met producten uit Nederland

Tegenwoordig is het ontzettend makkelijk om een kerstpakket online te bestellen, maar al deze kerstpakketten lijken op elkaar en zijn niet origineel. Om uw familie, kennissen of collega's eens écht te verrassen koopt u een kerstpakket bij Tuincentrum TuineXtra. Breng de kerstsfeer in huis of op de werkvloer met een kerstpakket gevuld met producten uit Nederland! Denk bijvoorbeeld aan heerlijke kazen, bier, wijn, borrelnootjes en andere lekkernijen. Bij onze landwinkel in Noordwijk ontvangt u persoonlijk advies over welk kerstpakket het best bij u past en ontvangt u alleen hoogwaardige producten. Een kerstpakket met producten uit Nederland koopt u natuurlijk bij Tuincentrum TuineXtra!

Een kerstpakket voor iedereen

Kerstpakketten zijn te koop in diverse soorten en maten. In ons tuincentrum kunt u onder andere uit de volgende vier kerstpakketten kiezen: 

  • Quality time kerstpakket: dit kerstpakket is gevuld met allerlei producten om heerlijk mee te borrelen. Van een mooi stuk kaas tot heerlijke bonbons: met dit kerstpakket maakt u iedereen blij. 
  • Veelzijdig kerstpakket: de naam zegt het al, dit kerstpakket is ontzettend veelzijdig. Kunt u niet goed kiezen welk kerstpakket het meest geschikt is voor uw familie, vrienden of collega's? Dan is dit kerstpakket altijd een goede optie. Door de veelzijdigheid aan producten maakt u iedereen blij!
  • Hasta la pasta kerstpakket: een origineel, verrassend kerstpakket gevuld met lokale producten die gebruikt kunnen worden om pasta te maken. Ideaal voor de pastaliefhebber! 
  • Ouwe snoeperd kerstpakket: bent u op zoek naar een kerstpakket voor mensen die wel van zoetigheid houden? Het ouwe snoepers kerstpakket van Tuincentrum TuineXtra biedt een goede balans tussen zoete en zoute producten. 

Naast deze heerlijke kerstpakketten is het natuurlijk ook mogelijk om zelf een kerstpakket vol lokaal lekkers samen te stellen. Niks is te gek! Kom gauw langs om de diverse mogelijkheden voor uw bedrijf te bekijken. 

Kerstpakketten 2022: de trend van dit jaar

De afgelopen jaren is het milieu bij veel mensen steeds meer van belang geworden. U kunt op deze trend inspelen door uw kerstpakketten voor 2022 bij onze landwinkel te kopen. Doordat wij de producten voor onze kerstpakketten uit de buurt halen, hoeven deze namelijk minder ver vervoerd te worden en dat scheelt een hoop CO2! Het perfecte kerstpakket van 2022 koopt u bij ons in Noordwijk. De kerstpakketten zijn een geschenk van hoog niveau en wij zijn ervan verzekerd dat uw familie, kennissen of collega's hier van zullen gaan smullen! 

Bijzondere kerstpakketten 2022 kopen bij Tuincentrum TuineXtra

Wilt u uw familie of collega's dit jaar op een bijzondere manier verrassen en verwennen tijdens de kerstdagen? Kom dan langs bij onze landwinkel in Noordwijk om het perfecte kerstpakket uit te zoeken. U krijgt persoonlijk advies van onze medewerkers en als u vragen heeft over het aanbod of zelf een kerstpakket wil samen stellen, kunt u altijd hulp vragen! De kerstpakketten gevuld met ambachtelijke delicatessen van Nederlandse bodem is net even wat anders dan een standaard kerstpakket. Tijdens de feestdagen kan er nog meer gesmuld worden dan normaal met deze heerlijke producten. Van boerenkaas tot wijn van eigen bodem: bestel uw kerstpakket voor 2022 nu. 

Kerstpakketten bestellen Noordwijk

Bent u ervan overtuigd dat de ;landwinkel van Tuincentrum TuineXtra unieke, lokale en heerlijke kerstpakketten te bieden heeft en wilt u deze bestellen? U kunt ons telefonisch of via de e-mail bereiken om een afspraak te maken om de verschillende mogelijkheden te bekijken. Natuurlijk bent u ook van harte welkom om de landwinkel in Noordwijk binnen te stappen om uw wensen met onze medewerkers te bespreken. U kunt ook gebruik maken van het onderstaande contactformulier om een aanvraag te doen voor uw bedrijf, dan nemen wij contact met u op. 

Bekijk onze contactgegevens