Restaurant

Restaurant
Lunchhoek Kop & Schotels van 's Heeren Loo in Tuincentrum tuineXtra
 
Bij tuincentrum TuineXtra kunt u tijdens het winkelen voor een kopje koffie met gebak of een heerlijke lunch terecht bij lunchhoek Kop & Schotels. Hier werken mensen met een verstandelijke beperking die u met veel plezier serveren. Lunchhoek Kop & Schotels is onderdeel van 's Heeren Loo.
 
Of u nu komt voor een kopje koffie of een heerlijke lunch. Het enthousiaste team van Kop & Schotels staat voor u klaar. De heerlijke appeltaart, cake of boterkoek die wij serveren wordt gemaakt door cliënten van de bakgroep van 's Heeren Loo. En cliënten die werken bij de Olmenhorst kweken de munt voor de verse muntthee. 

 

 

Naast Kop & Schotels is er bij TuineXtra ook een afdeling van Paspartoe, Ateliers en Galeries. Hier werken mensen met een verstandelijke beperking aan creatieve producten. Zij schilderen, mozaieken en beschilderen porselein. U kunt hier op maat naambordjes van sloophout bestellen en nog veel meer mooie spullen kopen.
 
Cliënten van 's Heeren Loo die werken bij Kop & Schotels en Paspartoe in TuineXtra komen zo in contact met het winkelend publiek.