Elektrische barbecues

Bij TuineXtra in Noordwijk vindt u naast de tuinplanten en kamerplanten ook diverse soorten barbecues, waaronder de elektrische barbecue. Geniet tijdens lange zomeravonden van heerlijk eten van uw barbecue. Woont u in de buurt van Sassenheim, Voorhout, Lisse, Katwijk of Oegstgeest en bent u op zoek naar een elektrische barbecue? Breng dan eens een bezoekje aan TuineXtra!

Wat is elektrisch barbecueën?

Er zijn diverse soorten barbecues en dat is eigenlijk maar goed ook. Zo is er voor iedereen een geschikt barbecue te vinden. Misschien is daarom een elektrische barbecue wel iets voor u! Elektrisch barbecueën is namelijk heel gemakkelijk: u steekt de stekker in het stopcontact en binnen enkele seconden kunt u al gaan beginnen met barbecueën. Net als met een houtskool barbecue of een gasbarbecue kunt u vlees, vis, groenten op de grill leggen en lekker bereiden. Tegenwoordig zijn er ook wat kleinere modellen van de elektrische barbecues verkrijgbaar. Dit zijn modellen die perfect zijn om met z'n tweeën te kunnen barbecueën of wanneer u bijvoorbeeld niet zoveel ruimte heeft. Bent u benieuwd hoe de elektrische barbecues eruit zien? Kom dan eens langs bij TuineXtra in Noordwijk. Weet u al wat uw favoriet is?

Tuincentrum TuineXtra - Noordwijk - Elektrische barbecues - Weber

De voordelen van een elektrische barbecue

Iedere grillmaster heeft natuurlijk zijn of haar eigen voorkeur als het gaat om een barbecue. Zowel gasbarbecues als houtskool barbecues hebben voordelen, maar vergeet niet dat een elektrische barbecue ook voordelen heeft. Onze barbecue-experts hebben deze voordelen even op een rijtje gezet:

  • Met een elektrische barbecue kunt u het goedkoopst barbecueën.
  • Met een elektrische barbecue heeft u weinig rookontwikkeling. Dit is een groot voordeel wanneer u bijvoorbeeld een appartement met een balkon heeft en toch graag wilt barbecueën.
  • Met een elektrische barbecue kunt u snel barbecueën. De stekker moet in het stopcontact en binnen no time is de barbecue op temperatuur.
  • Daarnaast kunt u met een elektrische barbecue heel goed de temperatuur regelen. Zet de temperatuur iets zachter wanneer u bijvoorbeeld vlees of vis langzaam wilt laten garen.

Tuincentrum TuineXtra - Noordwijk - Elektrische barbecues - Weber

Elektrische barbecue van Weber koopt u natuurlijk bij TuineXtra in Noordwijk

Hebben wij u enthousiast gemaakt over de elektrische barbecues? Kom dan eens een kijkje nemen in ons tuincentrum in Noordwijk. Bij ons bent u op het juiste adres om barbecue inspiratie op te doen. Wij hebben prachtige modellen van Weber in ons assortiment. Er is voor iedereen wel een barbecue te vinden, dus kom langs en laat u adviseren. Bekijk onze openingstijden, plan hieronder alvast uw route naar onze winkel en hopen we u snel een keer te zien bij TuineXtra!

Onze openingstijden

Bekijk meer productgroepen in de categorie Barbecues