Houtskool barbecues

Woont u in de Bollenstreek en bent u op zoek naar een houtskool barbecue? Dan bent u bij Tuincentrum TuineXtra in Noordwijk op het juiste adres. In onze winkel vindt u namelijk diverse barbecues van Weber, waaronder natuurlijk ook de houtskool barbecues. Geniet tijdens lange zomeravonden van heerlijk eten van uw barbecue. Veel barbecue liefhebbers is de houtskool barbecue absolute favoriet. Dit komt natuurlijk door de smaak en de geur die vrijkomen door het gebruiken van houtskool. Benieuwd naar de nieuwe modellen van Weber? Kom dan snel maar eens langs in ons tuincentrum!

De houtskool barbecue: het complete plaatje

Bij TuineXtra in Noordwijk vindt u verschillende soorten houtskool barbecues. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor de accessoires, zoals aanmaakblokjes, beschermhoezen, tangen, reinigingsmiddelen en kolen. Wist u overigens dat er houtskool barbecue modellen zijn die u gemakkelijk mee kunt nemen? Gaat u bijvoorbeeld naar de camping, dan zijn er handige modellen te verkrijgen die u zo mee kunt nemen. Uiteraard vindt u bij ons ook de bekende houtskool barbecue modellen van Weber. Dit merk staat voor kwaliteit, dus wanneer u een mooie barbecue koopt, heeft u hier lang plezier van!

Tuincentrum TuineXtra - Noordwijk - Houtskool barbecues - Weber - Cobb

De voordelen van een houtskool barbecue

Bij TuineXtra vindt u naast de houtskool barbecues ook de bekende elektrische barbecues en gasbarbecues. Wilt u graag een barbecue kopen, maar weet u niet precies welke soort het best bij u past? Dan hebben wij enkele voordelen van een houtskool barbecue op een rij gezet:

  • Bij een houtskool barbecue moet u een beetje geduld hebben, omdat de barbecue even de tijd nodig heeft om op temperatuur te komen. Maar... als de barbecue eenmaal de goede temperatuur heeft, dan kunt u meteen aan de slag met grillen.
  • De kenmerkende geur van het houtskool heeft u natuurlijk alleen bij een houtskool barbecue. Bij geen enkele andere barbecue kunt u dit krijgen.
  • Doordat het vlees wordt gegrild op een houtskool barbecue, krijgt het vlees ook de bekende, rokerige smaak en dat is precies de reden waarom echte grillmasters voor een houtskool barbecue kiezen. Dat maakt het hele plaatje compleet!

Tuincentrum TuineXtra - Noordwijk - Houtskool barbecues - Weber - Cobb

Bij Tuincentrum TuineXtra koopt u houtskool barbecues van Weber

Voor een nieuwe houtskool barbecue zit u bij TuineXtra in Noordwijk helemaal goed. Kom langs en bekijk onze barbecue showroom met diverse barbecues van Weber. Vergeet ook zeker niet om een kijkje te nemen bij onze barbecue accessoires. Zo maakt u het barbecue plaatje helemaal compleet. Onze medewerkers staan voor u klaar en geven u graag advies over de verschillende houtskool barbecues. U vindt op de website onze openingstijden, plan alvast uw route naar onze winkel en dan hopen we u snel te zien in Noordwijk bij TuineXtra!

Onze openingstijden

Bekijk meer productgroepen in de categorie Barbecues