Elektrisch tuingereedschap

Elektrisch tuingereedschap maakt tuinklussen makkelijker en zorgt ervoor dat deze sneller gedaan zijn. Een elektrische heggenschaar zorgt ervoor dat de heg in uw tuin er binnen no-time weer prachtig uitziet. In ons tuincentrum in Noordwijk vindt u diverse soorten elektrisch tuingereedschap. Of u nu de tuin wilt onderhouden of compleet verbouwen: voor iedere klus is er passend elektrisch tuingereedschap te vinden. Kom langs bij Tuincentrum TuineXtra om het complete assortiment elektrisch tuingereedschap te bekijken. 

Aanbod elektrisch tuingereedschap Noordwijk

In ons tuincentrum vindt u elektrisch tuingereedschap voor iedere klus in en rondom de tuin. Of u nu het gazon op een snellere en efficiënte manier wil maaien of de tegels gemakkelijk en snel schoonspuiten: Tuincentrum TuineXtra heeft al het tuingereedschap wat u nodig heeft. Grote klussen kunnen verlicht worden met elektrisch gereedschap en dit maakt tuinieren weer leuk! In ons assortiment elektrisch tuingereedschap vindt u onder andere het volgende:

  • Grasmaaiers met accu
  • Elektrische bladblazers
  • Hogedrukspuiten
  • Takkenscharen
  • En nog veel meer...

Kom direct kijken wat wij u te bieden hebben!

elektrisch-tuingereedschap-kopen

Accu tuingereedschap kopen

Bij elektrisch tuingereedschap kunt u denken aan gereedschap met een snoer en stekker, maar dit is natuurlijk niet handig in de tuin! Als u de heg gaat snoeien, wilt u niet continu in de weer zijn met een irritant snoer. Hiervoor zijn er diverse soorten tuingereedschap te koop die werken met een accu. Deze accu kunt u gemakkelijk opladen voor de volgende klus. Snoerloos werken in de tuin is een must! 

Elektrisch tuingereedschap kopen bij Tuincentrum TuineXtra

Elektrisch tuingereedschap is niet alleen erg handig, het is ook nog eens leuk om cadeau te geven aan de echte tuinier! Kom langs bij Tuincentrum TuineXtra om het aanbod elektrisch tuingereedschap te bekijken. Bij iedere tuinklus is er wel een passend stuk gereedschap te vinden om de klus simpeler te maken. Met het juiste gereedschap en de juiste kennis is iedere klus in de tuin aan te pakken. Heeft u vragen over het assortiment elektrisch tuingereedschap? Neem dan contact met ons op of vraag advies aan één van de medewerkers in het tuincentrum in Noordwijk. Hopelijk tot ziens!

Bekijk meer productgroepen in de categorie Gereedschap