Potgrond

Wanneer u kiest voor goede potgrond, dan zult u zien dan uw planten hiervan opknappen. Door de juiste potgrond te gebruiken, krijgen uw kamerplanten en/of tuinplanten goede voedingstoffen binnen en worden de planten super gezond én sterk. Bij Tuincentrum TuineXtra in Noordwijk kunt u uiteraard terecht voor diverse soorten potgrond van onder andere Pokon.

Wat is potgrond?

Wanneer heeft u potgrond nodig? Dat is heel simpel: alle planten die in een pot staan, hebben potgrond nodig. Dat zijn dus veel kamerplanten, maar ook tuinplanten kunnen in een pot staan. Potgrond bestaat vrijwel altijd uit veen in combinatie met voeding voor de plant. Na ongeveer 8 weken is de plantenvoeding in de potgrond opgenomen en kunt u extra plantenvoeding toevoegen aan de grond. In ons tuincentrum Noordwijk vindt u diverse soorten plantenvoeding. Deze voeding kunt u bijvoorbeeld mengen met kraanwater en dit aan uw planten toevoegen tijdens het water geven.

Diverse soorten potgrond

Of het nu om een kamerplant of tuinplant gaat; iedere plant is verschillend en vraagt om andere voedingsstoffen. Daarom vindt u bij TuineXtra in Noordwijk speciale potgrond voor uw planten. Denk dan bijvoorbeeld aan:

  • Moestuin potgrond: speciale grond voor het kweken van eigen kruiden en groenten met de juiste voedingsstoffen.
  • Cactus potgrond: een cactus houdt nu eenmaal van een wat drogere grond en deze potgrond is hier geschikt voor.
  • Orchidee potgrond: grond voor de orchidee moet luchtig zijn, omdat de wortels ook lucht nodig hebben.
  • Buxus potgrond: een buxus is dol op een potgrond met kalk en een hoge zuurgraad (pH).
  • Hortensia potgrond: onder andere de hortensia en azalea's staan het liefst in zure grond.

Potgrond aanbieding in Noordwijk

Bij Tuincentrum TuineXtra in Noordwijk kunt u dus terecht voor diverse soorten potgrond. Wij hebben altijd potgrond in de aanbieding. Wilt u weten welke potgrond aanbieding op dit moment geldt? Kom langs in onze winkel of neem even contact op door te bellen naar: 071-3612177 of stuur een mailtje naar: [email protected]

Potgrond | Potgrond kopen | TuineXtra in Noordwijk

Potgrond kopen in de Bollenstreek

Woont u in de Bollenstreek en bent u op zoek naar potgrond? Alles voor de verzorging van uw kamerplanten of tuinplanten vindt u natuurlijk bij TuineXtra in Noordwijk. Van potgrond tot plantenvoeding; zorg ervoor dat uw planten goede voedingsstoffen krijgen en u heeft er lang plezier van! Bekijk de openingstijden van onze winkel en dan zien we u hopelijk snel!

Meer over grond- en meststoffen

Bekijk meer productgroepen in de categorie Grond- en Meststoffen