Meststoffen

Tuincentrum Noordwijk | Planten, dierenartikelen, tuinmeubelen, vijverartikelen en meer!

Wanneer u planten heeft, dan wilt u hier natuurlijk zo lang mogelijk van kunnen genieten. De gezondheid van uw planten is dan ook heel belangrijk. Ons advies is dan ook om planten af en toe extra te bemesten. Bij Tuincentrum TuineXtra in Noordwijk vindt u diverse soorten meststoffen van onder andere Pokon en DCM. Denk dan eens aan koemestkorrels of meststoffen om het onkruid te verwijderen. Wij hebben de oplossing die u zoekt!

Gezonde planten? Vergeet de meststoffen niet!

Meststoffen zijn er in diverse soorten. Bij TuineXtra in Noordwijk vindt u onder andere producten van Pokon en DCM. In ons assortiment vindt u onder andere: 

  • Vloeibare meststoffen
  • Organische meststoffen
  • Biologische meststoffen
  • Gazon meststoffen

Naast de basisvoeding en water raden wij u aan om de planten, bomen en struiken ook extra voedingstoffen te geven. Het kan namelijk heel goed zo zijn dat door de schimmels en insecten de grond verstoord raakt. Bij het toedienen van meststoffen zult u zien: het groen groeit veel beter en gaat er veel groener uitzien.

Bij TuineXtra koopt u biologische meststoffen

Bij TuineXtra in Noordwijk vindt u uiteraard ook biologische meststoffen. Dit zijn meststoffen die voor 100% bestaan uit plantaardige of dierlijke grondstoffen. Deze meststoffen zijn als het ware bodemverbeteraars en zorgen ervoor dat het leven in de grond wordt verbeterd. Gevolg: de planten, bomen en struiken groeien en bloeien een stuk beter. Deze meststoffen zijn dus eigenlijk onmisbaar voor de planten. We horen dat veel mensen koemestkorrels gebruiken. Dat is al een heel goed begin, maar niet voldoende om de bodem helemaal te verbeteren. Wilt u weten welke meststoffen u nog meer kunt gebruiken? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies!

Meststoffen | Tuincentrum TuineXtra | Noordwijk | Bollenstreek

Meststoffen kopen in de Bollenstreek

Woont u in Voorhout, Lisse, Sassenheim, Katwijk of Noordwijkerhout en bent u op zoek naar meststoffen? Bij Tuincentrum TuineXtra in Noordwijk bent u voor allerlei meststoffen aan het juiste adres. De medewerkers in de winkel helpen u graag bij het kiezen van de juiste meststoffen. Zij kunnen u uiteraard ook tips geven voor het gebruiken van deze meststoffen. Heeft u vragen over ons assortiment? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt bellen naar: 071-3612177 of mailen naar: tuincentrum@tctuinextra.nl. Wilt u langskomen in onze winkel? Bekijk dan onze openingstijden. Zien we u snel?

Meer over potgrond

Bekijk meer productgroepen in de categorie Grond- en Meststoffen