Eénjarige planten

Tuincentrum Noordwijk | Planten, dierenartikelen, tuinmeubelen, vijverartikelen en meer!

Eénjarige planten zijn planten die binnen één jaar hun levenscyclus voltooien. Dit betekent dat u van de prachtige bloei gedurende een paar maanden kan genieten. Er bestaan ontzettend veel verschillende soorten éénjarige planten die allemaal hun eigen kenmerken hebben. Vaak worden éénjarige planten ook perkplanten genoemd. Vanaf het voorjaar kunt u bij Tuincentrum TuineXtra in Noordwijk terecht voor de mooiste éénjarige planten. 

Verschillende soorten perkplanten

Perkplanten zijn er in ontzettend veel verschillende kleuren, soorten en maten. Of u nu op zoek bent naar een blauwe of roze plant: éénjarige planten zijn in alle kleuren van de regenboog te koop. Niet alleen zijn perkplanten in veel kleuren te vinden, ook verschillen zij nogal van bloeiperiode. De ene perkplant bloeit vroeg in het jaar, terwijl de ander juist aan het eind van de zomer en misschien zelfs herfst gaat bloeien. In ons assortiment vindt u verschillende soorten langbloeiende éénjarige planten; met deze planten bent u ervan verzekerd dat uw tuin of balkon er gedurende lange tijd fleurig bijstaat. 

buitenplanten-kopen-noordwijk

Verzorgingstips éénjarige planten

Iedere éénjarige plant of perkplant is anders, maar onze experts hebben een aantal verzorgingstips opgesteld die voor bijna alle éénjarige planten gelden:

  • Een standplaats met veel zon is voor veel perkplanten een vereiste.
  • Heeft uw éénjarige plant veel uitgebloeide bloemen? Haal deze weg en geniet nog langer van uw plant!
  • Perkplanten houden van water, maar hebben liever geen natte voeten. Zorg er dus altijd voor dat overtollig water weg kan lopen. 

Wilt u meer verzorgingstips voor éénjarige planten? Kom dan naar ons tuincentrum in Noordwijk en vraag advies aan onze medewerkers. Ook kunt u in ons tuincentrum ons complete assortiment perkplanten komen bekijken. 

Populaire perkplanten

In ons assortiment vindt u verschillende soorten perkplanten, maar er zijn natuurlijk altijd planten die net wat populairder zijn dan de rest. Voorbeelden hiervan zijn Fuchsia, Geranium en Leeuwenbek. Deze planten zijn al jaren één van de populairste perkplanten uit ons assortiment. De Fuchsia staat bekend om de felle kleur en lange bloeitijd van juli tot en met oktober. Wist u dat de Geranium ook te koop is als hangplant? Vindt de Hangeranium in ons tuincentrum en sta versteld! De Leeuwenbek is een langbloeiende éénjarige plant die in allerlei kleuren te koop is. Bekijk ook de overige perkplanten uit ons assortiment in ons tuincentrum in Noordwijk! 

TuinExtra-noordwijk-perkplanten-kopen

Eénjarige planten kopen bij TuineXtra

Een éénjarige plant kopen doet u natuurlijk Tuincentrum TuineXtra. Ons assortiment perkplanten is ruim en deze planten zijn van uitstekende kwaliteit. Met de juiste verzorging kunt u maandenlang genieten van deze planten. Planten in de tuin, op het terras of op het balkon zorgen natuurlijk voor sfeer en kleur en zorgen ervoor dat het nog leuker is om buiten te zijn. Kom langs bij ons tuincentrum in Noordwijk om het complete assortiment buitenplanten te bekijken en maak van uw tuin een groen paradijs! Heeft u vragen of advies nodig over éénjarige planten of de verzorging hiervan? Neem dan contact met ons op of spreek een medewerker aan. Ook voor bijpassende bloempotten kunt u bij ons terecht. Wij hopen u snel terug te zien.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Buitenplanten