Rozen

Rozen staan symbool voor liefde en romantiek, maar brengen ook veel kleur en sfeer naar de tuin. Een mooie rozenstruik naast de voordeur of een klimroos over die lege muur in de tuin; bij Tuincentrum TuineXtra kan het allemaal.  Op de afdeling buitenplanten vindt u in ons tuincentrum in Noordwijk ook de rozen. Bij Tuincentrum TuineXtra kunt u terecht voor verschillende soorten rozen, waaronder

  • Rozenstruiken
  • Klimrozen
  • Heesterrozen
  • Grootbloemige rozen
  • Trosrozen 
  • En nog veel meer...

Bekijk het assortiment rozen nu en laat u verrassen door het ruime aanbod. Het is handig om vooraf alvast een plek in de tuin te kiezen waar u de rozen wilt hebben staan, zo kunt u in het tuincentrum makkelijker een keuze maken. 

Rozenplanten kopen in Noordwijk

Bent u op zoek naar rozen in de buurt van Noordwijk? Rozen planten kopen in Noordwijk doet u natuurlijk bij Tuincentrum TuineXtra. Ons assortiment is ruim en u vindt verschillende soorten rozen. Rozenstruiken uit ons assortiment zijn van goede kwaliteit en verkopen wij voor een vaste lage prijs. De struikroos Rosa Nostalgie is een roos die opvalt in iedere tuin. De bloemen zijn voorzien van meerdere kleuren en net als de overige struikrozen uit ons assortiment is deze rozenstruik perfect voor in een border. Klimrozen daarentegen zijn buitenplanten die vanuit zichzelf niet hechten, maar met een beetje hulp heeft u binnen de kortste keren een prachtig gevulde muur of pergola. Klimrozen kopen kunt u het beste doen bij ons tuincentrum in Noordwijk, ook voor overige klimplanten bent u bij ons op het juiste adres. 

rozen-struik-noordwijk

Rozen verzorgen

Iedere rozensoort is anders en heeft zo andere verzorging nodig. Als u een rozenstruik of klimroos koopt bij ons tuincentrum, zult u zien dat al deze rozenplanten voorzien zijn van productinformatie. Op dit label is te vinden op welke plek in de tuin de rozen het liefst staan en hoeveel water en voeding zij nodig hebben. Heeft u vragen over de verzorging van de rozen in uw tuin? Vraag dan gerust hulp aan één van onze medewerkers. Over het algemeen hebben vrijwel alle soorten rozen twee dingen gemeen als het gaat om verzorging: het zijn zonaanbidders en u zult ze moeten snoeien om een mooi resultaat te krijgen. Sommige soorten rozen kunnen in de halfschaduw geplaatst worden, maar de meeste rozen hebben toch gedurende lange tijd zon op een dag.

Populaire rozen

Wij snappen dat het nogal lastig kan zijn om een keuze te maken uit alle mooie rozenplanten in ons assortiment. Om het voor u makkelijker te maken, hebben wij 3 populaire rozen op een rijtje gezet:

  • Rosa 'New Dawn': deze geurende klimroos bloeit met enorme trossen bloemen van juni tot en met oktober. 
  • Rosa ‘Berleburg Castle’: deze rozenplant heeft bloemen die groot uitgroeien en er komt maar één bloem per steel.
  • Rosa ‘Cream Abundance’: deze dubbelbloemige roos heeft meerdere bloemen per steel en is voorzien van een zoete rozengeur. 

Advies of vragen? Kom naar Tuincentrum TuineXtra

Heeft u advies nodig of heeft u vragen over ons assortiment rozen? Wij nodigen u van harte uit om een bezoek te brengen aan ons tuincentrum in Noordwijk. Hopelijk tot ziens!

Bekijk meer productgroepen in de categorie Buitenplanten