Kunstbloemen

Het kan natuurlijk zo zijn dat u geen groene vingers heeft. U heeft misschien helemaal niets met verse bloemen. Dat is natuurlijk helemaal niet erg, want gelukkig is daar een goed alternatief voor: kunstbloemen! Bij Tuincentrum TuineXtra in Noordwijk vindt u op onze sfeer en interieur afdeling een ruim assortiment met kunstbloemen in verschillende soorten, kleuren en maten. Stel bijvoorbeeld zelf een eigen kunstbloemen boeket samen of maak het gezellig in huis door wat losse kunstbloemen bij elkaar in een vaas te zetten. Met kunstbloemen kunt u veel verschillende kanten op. Wilt u weten wat de voordelen van kunstbloemen zijn? Lees dan snel verder...

Terug van weggeweest: kunstbloemen

Tegenwoordig zijn kunstbloemen populairder dan ooit! We kunnen wel zeggen dat kustbloemen terug van weggeweest zijn. Een verse bos bloemen is natuurlijk mooi en kleurrijk, maar kunstbloemen staan nu eenmaal langer dan echte bloemen. Kortom, langer plezier dus van deze bloemen. Bij Tuincentrum TuineXtra hebben wij diverse kunstbloemen. Ook wanneer uw budget niet zo groot is, bieden wij u voordelige kunstbloemen aan. Het combineren van kunstbloemen is natuurlijk super leuk om te doen! Neem dan bijvoorbeeld wat kunstgroen in combinatie met mooie kunstbloemen, zoals rozen, gerbera's of lelies. Aan u de keuze! In ons tuincentrum vindt u ook heel veel verschillende soorten vazen en bloempotten. Maak het daarom helemaal compleet met bijpassende potterie.

Tuincentrum TuineXtra | Noordwijk | Kunstbloemen

Wat zijn de voordelen van kunstbloemen?

Een aantal jaar geleden was het nog 'gek' wanneer er kunstbloemen in de woonkamer stonden, maar tegenwoordig is dat niet meer zo. Dat komt voor een groot deel, omdat kunstbloemen er niet  meer nep uitzien. De kunstbloemen worden tegenwoordig van hele andere materialen gemaakt. Daarom kunnen kunstbloemen ook prima gecombineerd worden met echte bloemen. Niemand zal het verschil zien. Benieuwd naar nog meer voordelen van kunstbloemen? We hebben ze voor u op een rijtje gezet:

  • Een heel groot voordeel van kunstbloemen is dat ze niet van echt te onderscheiden zijn.
  • Water geven? Dat is natuurlijk niet nodig!
  • Water geven is dus niet nodig, maar stof de kunstbloemen zo af en toe wel even af.
  • Heeft u een allergie voor bepaalde bloemen? Ook dan zijn kunstbloemen dé oplossing voor u!
  • Wanneer u een aantal kunstbloemen bij ons in Noordwijk koopt, kunt u zo af en toe ook eens afwisselen. 
  • Met verse bloemen moet u voorzichtig omgaan, maar kunstbloemen kunnen wel tegen een stootje.

Tuincentrum TuineXtra | Noordwijk | Kunstbloemen

Koop uw kunstbloemen bij Tuincentrum TuineXtra in Noordwijk

Woont u in de buurt van Lisse, Sassenheim, Voorhout of Noordwijkerhout en bent u benieuwd naar onze kunstbloemen? Bent u enthousiast geworden, komt dan snel eens een keer bij ons langs! Naast de vrolijke kunstbloemen vindt u bij ons natuurlijk ook kunstplanten. Deze 'planten' zijn natuurlijk ideaal wanneer u liever geen echte kamerplanten in huis wilt hebben. En net als de kunstbloemen zijn ook deze niet van echt te onderscheiden. Kom gerust eens een keertje langs bij TuineXtra in Noordwijk. Wij zijn een gezellig tuincentrum met een ruim assortiment in onder andere tuinplanten, kamerplanten, tuingereedschap, bloempotten en natuurlijk ook een mooie dierenafdeling. Bekijk onze actuele openingstijden en hopelijk zien we u snel een keer bij TuineXtra in Noordwijk!

Onze sfeerafdeling

Bekijk meer productgroepen in de categorie Sfeer & Cadeau